Wyceńcie sprzęt
Chyba najwyźszyczas na upgrade, winda po 3 tygodniach chodzi jak ślimak a w FIFA nie ma piłki, nie lubię wydawać starego sprzętu dlatego proszę was o ocenę wartości tego "szmelcu"
AMD Athlon XP 1,7+ (musi być sprzedany bo mam ochotę semprona kupić, a on na innym sockecie chodzi)
Soltek SL75–KAV (AGP x4, socket A)
GeForce 2 MX 400 (64mb)
I to by było na tyle z tych sprzedajnych rzeczy :P Będzie warte z 200–300zł?
AMD Athlon XP 1,7+ (musi być sprzedany bo mam ochotę semprona kupić, a on na innym sockecie chodzi)
Soltek SL75–KAV (AGP x4, socket A)
GeForce 2 MX 400 (64mb)
I to by było na tyle z tych sprzedajnych rzeczy :P Będzie warte z 200–300zł?
Odpowiedzi: 7
Proponuje wystawic sprzet na allegro, ja za swoje czesci dostałem wiecej niz chciałem.
pozdr
pozdr
No to mam problem :]
No trudno, trza się wykosztować
No trudno, trza się wykosztować
Kumagoro:Podobno SDRAM nie pasuje do slotów DDR, a ja AFAIK mam właśnie SDRAM (to jest stara technologia, dzisiaj raczej niewykorzystywana)
Napewno.
Podobno SDRAM nie pasuje do slotów DDR, a ja AFAIK mam właśnie SDRAM (to jest stara technologia, dzisiaj raczej niewykorzystywana)
BOX to wersja pudełkowa, a retail to najzwyklejszy OEM (bez pudła i z krótszą zazwyczaj gwarancją). Czasem jako retail zaznaczane są wersje box'owe, które z jakichś przyczyn straciły opakowanie (np. stał na wystawie, a pudo zginęło) lub ich wyposaczenie jest niekompletne (brak kabli, pyt, etc.)...
I czy pamięć SDRAM (chyba) będzie pasowała do tych nowych płyt PCI–E, bo na razie kasy nie ma
I czy pamięć SDRAM (chyba) będzie pasowała do tych nowych płyt PCI–E, bo na razie kasy nie ma
AMD Athlon XP 1700 Od 100–150 PLN
Soltek SL75–KAV (AGP x4, socket A) Sam zobacz
GeForce 2 MX 400 (64mb) Max. 35 PLN
Soltek SL75–KAV (AGP x4, socket A) Sam zobacz
GeForce 2 MX 400 (64mb) Max. 35 PLN
Strona 1 / 1