www.netforum.er.pl Zapraszamy
Witam ! ! ! !
Serdecznie zapraszam wszytkich na nowo powstałem forum . Forum gdzie moźna porozmawiać nie tylko na tematy komputerów , html ,grafiki itp. , ale takźe wypowiedzielić się na tematy związane ze sportem , filmem , muzyką , o chłpokach i dziewczynach , szkole , imprezach organizowanych w róznych miastach.... .
netforum.er.pl
SERDECZNIE ZAPRASZMY ! ! ! ! ! !
Serdecznie zapraszam wszytkich na nowo powstałem forum . Forum gdzie moźna porozmawiać nie tylko na tematy komputerów , html ,grafiki itp. , ale takźe wypowiedzielić się na tematy związane ze sportem , filmem , muzyką , o chłpokach i dziewczynach , szkole , imprezach organizowanych w róznych miastach.... .
netforum.er.pl
SERDECZNIE ZAPRASZMY ! ! ! ! ! !
Odpowiedzi: 7
Smash..wejdz do nas...zapisz sie..pogadamy..moze Ci przypadnie do gustu nasze Forum..
Pawek:
bez pochopnych wniosków...
to są raczej wnioski wyciągniete z doświadczenia.
Oczywiście adminom netforum źycze jak najlepiej :D
Dzieki Pawek...zapraszam!!
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
to ze jest duzo dzialow na forum to chyba dobrze, bo jest duzo mozliwosci do wypowiedzenia sie...
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
to ze jest duzo dzialow na forum to chyba dobrze, bo jest duzo mozliwosci do wypowiedzenia sie...
Smash:Szkoda ,źe jeszcze nie ma działu "Pani Domu" czy "A Jacek powiedział..."
jak coś jest to wszystkiego to jest do ....
bez pochopnych wniosków... Ja się zarejestruję trochę poczytam i wtedy się wypowiem. Na razie nie zauwaźyłem, aby coś było nie tak...
POZDRAWIAM.
Szkoda ,źe jeszcze nie ma działu "Pani Domu" czy "A Jacek powiedział..."
Tak, tak...serdecznie zapraszamy...to na serio swietne forum – tyle ze malo ludzi mamy – mozecie to zmienic... :wink:
znowu trybi 8)
Strona 1 / 1