www.90minut.pl

Witam Mam prosbe Czy moze mi ktos poradzic jak na stronie www.90minut.pl obejsc blokade wystawiania komentarzy ??? polega ona na tym ze kazda osoba majaca dostep do netu za pomoca neostrady ( :cry: ) nie moze wystawiac tam komentarzy Z gory dziekuje za pomoc

Odpowiedzi: 9

Po wspisaniu proxy w google ,jeden z pierwszych linkow daje odpowiedz.
http://www.banita.pl/konf/proxy.html

Do googlowania wielkiej wiedzy o komputerach nie trza :P
maq123
Dodano
30.03.2006 00:10:32
to ze jestem wyksztalcony nie oznacza ze znam sie na komputerach tyle co Wy... i odwrotnie... zapewniam was ze w niektorych sprawach to ja moglbym wam pomagac dlatego haslo "proxy" mowi mi tyle co mowi ale nie oznacza to od razu ze wiem jak ominac moj problem... wiec prosze tylko o odrobine wyrozumialosci :P
lukas555
Dodano
30.03.2006 00:05:22
lukas555:
...i raczej jestem z tych inteligetnych i wyksztalconych...
Kolego, nie bierz sobie tego do serca, ale gdybys rzeczywiscie byl "inteligentny i wyksztalcony", nie prosilbys o dokladne wyjasnienie. Po prostu zrobilbys wszystko sam po przeczytaniu postow powyzej.
EL NINO
Dodano
29.03.2006 21:26:51
Niestety prawda jest taka ze admin w/w stronki poszedl calkowicie na latwizne i zablokowal cala pule neostrady Wg mnie zmienne IP ma wiecej zalet niz wad no ale dla adminow to same problemy hehe Ja juz koncze studia i raczej jestem z tych inteligetnych i wyksztalconych wiec jesli ktos moglby mi pomoc i znalazlby sposob na ten problem to bylbym wdzieczny a z zycia wiem ze Polak potrafi :))) tylko prosilbym o dokladny opis :)))
lukas555
Dodano
29.03.2006 00:43:11
proxy is tha anwser ;–)
brtx
Dodano
29.03.2006 00:31:06
Truteń:
wielu adminów poblokowało całe pule tych IPków i tak zostało...
Tia. Piec lat temu, gdy neostrady jeszcze nie bylo.
Truteń:
jak? bo mam kilka teorii i chcę się dowiedzieć czy prawdziwa jest choć jedna.
Co jak ?
EL NINO
Dodano
29.03.2006 00:22:56
Co maja wspolnego wlamania z komentarzami ?

wielu adminów poblokowało całe pule tych IPków i tak zostało...
Uzytkownikow neostrady zablokowano dlatego, ze czuja sie bezkarni z powodu zmiennego IP i ich komentarze nie zawsze sa pisane kulturalnym jezykiem.

jak? bo mam kilka teorii i chcę się dowiedzieć czy prawdziwa jest choć jedna.
Truteń
Dodano
29.03.2006 00:20:14
Co maja wspolnego wlamania z komentarzami ? Nic.

Uzytkownikow neostrady zablokowano dlatego, ze czuja sie bezkarni z powodu zmiennego IP i ich komentarze nie zawsze sa pisane kulturalnym jezykiem.
Obejsc sie da :wink: .
EL NINO
Dodano
28.03.2006 23:53:51
nie dasz rady. Tepsa kupiła kiedyś pulę IPków, z których dokonywano seryjnych włamań...
Truteń
Dodano
28.03.2006 21:07:32
lukas555
Dodano:
28.03.2006 20:32:47
Komentarzy:
9
Strona 1 / 1