wszystko o win xp
Witam jestem poczatkujacym uzytkownikiem kompa i niebardzo sie jeszcze znam.Mam windowsa xp pro corporate FCKGW... (wszyscy wiedza o jakiego chodzi :–) ) i chcialem sie dowiedziec czy trzeba go jakos zabezpieczac, wylaczac jakies opcje szpiegujace zeby mnie nie zgarneli :–) bo mam dostep do neta przez modem oraz jak zoptymalizowac tego xpeka do potrzeb domowych?
Odpowiedzi: 3
Zaleźy.
Co do Sp1 ,w wikszości przypadków pack poprawia działanie Xp,system jest stabilniejszy.
Na niektórych konfigach jest odwrotnie ,niektóre gry nie chodzą,zwalnia system.
Na moim kompie po instalacji Sp1 system przymulał i wolniej bootował,u kumpla jest ok.
Zaleźy od maszyny :wink:
Co do AntiSpy,jakoś mnie to nie przekonuje.
To wszystko idzie ustawić ręcznie w programach i usługach.
Update.
Jak napisał Pawek,SP1 na twoim kluczu tak łatwo nie odpalisz :wink:
Co do Sp1 ,w wikszości przypadków pack poprawia działanie Xp,system jest stabilniejszy.
Na niektórych konfigach jest odwrotnie ,niektóre gry nie chodzą,zwalnia system.
Na moim kompie po instalacji Sp1 system przymulał i wolniej bootował,u kumpla jest ok.
Zaleźy od maszyny :wink:
Co do AntiSpy,jakoś mnie to nie przekonuje.
To wszystko idzie ustawić ręcznie w programach i usługach.
Update.
Jak napisał Pawek,SP1 na twoim kluczu tak łatwo nie odpalisz :wink:
awer:dzieki za info zaraz zabieram sie za czytanie.Mam jeszcze jedno pytanko na temat SP1 oraz xp antispy.Czy warto te 2 zeczy instalowac?
Co do SP1, to na Twoim numerku nie pójdzie. Musisz sobie skombinować inny i je podmienić ,ale otym juz na forum było.
dzieki za info zaraz zabieram sie za czytanie.Mam jeszcze jedno pytanko na temat SP1 oraz xp antispy.Czy warto te 2 zeczy instalowac?
Strona 1 / 1