Wstecz i Dalej
Mam Windowsa XP i w przeglądarce IE nie mam tych dwóch opcji :? :? :? Czy to jest jakiś virus czy co :?: :?: :?: :arrow: HELP :? :?
Odpowiedzi: 19
rowniez urzywam Opery
ale tak samo jak IE ma swoje dobre i zle strony
np:
:arrow:
Opera nie jest jeszcze tak popularna jak chiciazby Internet Explorer dlatego nie odkryto w niej jeszcze tylu dziur
a miejsce gdzie o tym poczytasz to to internet
:P :P :P
ale tak samo jak IE ma swoje dobre i zle strony
np:
Opera nie jest jeszcze tak popularna jak chiciazby Internet Explorer dlatego nie odkryto w niej jeszcze tylu dziur
a miejsce gdzie o tym poczytasz to to internet
:P :P :P
zgadza sie, ale musisz przyznac ze opcje bija IE na głowe :P a tym bardziej funkcjonalnością
MIanowicie w jakim miejscu :P
Lucky to topic dotyczacy problemu z IE (i nie tylko)wady i zalety Opery sa w innym miejcu
MIanowicie w jakim miejscu :P
Lucky to topic dotyczacy problemu z IE (i nie tylko)wady i zalety Opery sa w innym miejcu
lewymen
lewymen
lewymen,
Tia a co robiłeś do tej pory aby rozwiązać problem :?:
Tia a co robiłeś do tej pory aby rozwiązać problem :?:
to ciekawe bo na wstepie nie pisałes ze explorer (moj komputer) tez tak jest
lewymen:Mam Windowsa XP i w przeglądarce IE nie mam tych dwóch opcji :? :? :? Czy to jest jakiś virus czy co :?: :?: :?: :arrow: HELP :? :?
no nie powiedział bym, źe to wina IE, poniewaź w np. "MÓJ KOMPUTER" dzieje mi się to samo :? :? Co wy teraz na to :? :?: :?: :roll:
po prosu IE stroi fochy
Kurka wodna :? :? :? Te dwie cholerne opcje mam znowu popsute :cry: :cry: :cry: Czy ktoś wie dokładnie dlaczego :? :? :x :x
lewymen:Ludzie nie wiem dlaczego ale ten problem ze wstecz i dalej rozwiązał się sam 8) :) Włączam dzisiaj kompa, a tu masz działają te dwie nieszczęsne opcje :twisted: :twisted: Tylko niech ktoś mi wytłumaczy dlaczego zrobiło to się zupełnie samo :?: :?:
Przestraszyło się "grzebania w rejstrze" :wink:
Ludzie nie wiem dlaczego ale ten problem ze wstecz i dalej rozwiązał się sam 8) :) Włączam dzisiaj kompa, a tu masz działają te dwie nieszczęsne opcje :twisted: :twisted: Tylko niech ktoś mi wytłumaczy dlaczego zrobiło to się zupełnie samo :?: :?:
Ostatnio przeglądałem jakiś magazym PC i tam było info o wyłączaniu przycisków nawigacyjnych IE za pomocą modyfikacji kluczy rejestru ale co i jak to nie pamiętam a niechce mi się szukać tego w stosie gazet.
Najpierw przeskanuj system AV, jeśli jest czysto to
spróbuj punktów przywracania systemu,
Ostatniej dobrej konfiguracji,
Aktualizacji IE do 6SP1 ( jeśli nie robiłeś ),
Aktualizacji SP1 ( jeśli brak ),
Nakładki systemu.
Niebawiłes się jakimś Tweak`erem :?:
Najpierw przeskanuj system AV, jeśli jest czysto to
spróbuj punktów przywracania systemu,
Ostatniej dobrej konfiguracji,
Aktualizacji IE do 6SP1 ( jeśli nie robiłeś ),
Aktualizacji SP1 ( jeśli brak ),
Nakładki systemu.
Niebawiłes się jakimś Tweak`erem :?:
a sciagniecie z windows update sp1 do ie ? sprubuj tego
Zresetowałem i to mi nic nie pomogło :shock: :shock: :evil: :evil: A BackSpace cofać mogę :lol: :lol:
Sprubuj zresetowac ustawienia w tym dostosowywaniu
sprawdz czy mozesz cofac backspace'm
sprawdz czy mozesz cofac backspace'm
Te dwie opcje na pasku są widoczne lecz są nieaktywne :? :? (są na szarym tle). Robiłem to co mi powiedzieliście i tak nie pomogło :cry: :cry: Wiecie co jeszcze moźe być tego przyczyną :?: :?: :roll:
albo jak nie masz tylko tych 2 buttonów to widok/paski narzedzi/dostosuj
Odpal IE w zakladce widok, Paski narzedzi, przyciski standardowe, jak zaznaczone to zaznacz :)
Strona 1 / 1