Wścipskie okienka
Jak wyłączyć okienka o błędach w Windows XP? Te okienka co pokazują raport o błędzie i pyta się czy wysłać raport doMicrosoftu czy nie. To chyba gdzieś w panelu sterowania... POMÓŻCIE!
Odpowiedzi: 9
OKI thx
Po prostu nie wiedziałem jaką frazę szukać w wyszukiwarce.
Pzdr
HooB
Po prostu nie wiedziałem jaką frazę szukać w wyszukiwarce.
Pzdr
HooB
Wrzuc "1000008e" do forumowej wyszukiwarki –> Szukaj (u gory).
Jeszcze jedno.
Odchaczyłem w tych ustawieniach pierwsze, czyli źeby nie pokazywał raportów ale z zastrzeźeniem, źeby krytyczne pokazywał, no i mam tego pecha źe ten co mi się wyświetla błąd jest krytyczny. Czy ktoś moźe wie jak to moźna naprawić? Oczywiście nie korzystając z funkcji usunięcia świstaczka przy "pokazuj tylko krytyczne". Pozdrówki
HooB
Odchaczyłem w tych ustawieniach pierwsze, czyli źeby nie pokazywał raportów ale z zastrzeźeniem, źeby krytyczne pokazywał, no i mam tego pecha źe ten co mi się wyświetla błąd jest krytyczny. Czy ktoś moźe wie jak to moźna naprawić? Oczywiście nie korzystając z funkcji usunięcia świstaczka przy "pokazuj tylko krytyczne". Pozdrówki
HooB
PPM – prawy przycisk myszy.
McScr@by:Rebe:"debug*" w wyszukiwarce wpisz prosze i poczytaj – ten dział moźe być
IMO chodzi o raportowanie błędów a nie o debugowanie skryptu :mrgreen:
Mój komp –> PPM –> Właściwości –> Zaawansowane –> Raportowanie błędów i zdejmij ptaki .
Witam. Mam podobny problem. Pytanko do was od lekko zielonego ludka – co znaczy magiczny skrót PPM ?
Pozdrówki
HooB
Rebe:Dobrze EL NINO wykrakał, źe pomroczność jasna trafia gdzie moźe i nie moze :lol:
Chyba trzeba będzie się zaszczepić, bo się to jakoś ostatnio dziwnie rozprzeszczenia :wink:
McScr@by:Rebe:"debug*" w wyszukiwarce wpisz prosze i poczytaj – ten dział moźe być
Mój komp –> PPM –> Właściwości –> Zaawansowane –> Raportowanie błędów i zdejmij ptaki .
Dobrze EL NINO wykrakał, źe pomroczność jasna trafia gdzie moźe i nie moze :lol:
Oczywiście masz rację – mea culpa :oops:
Rebe:"debug*" w wyszukiwarce wpisz prosze i poczytaj – ten dział moźe być
"debug*" w wyszukiwarce wpisz prosze i poczytaj – ten dział moźe być
Strona 1 / 1