Wredny outpost firewall

Wkurza mnie, bo przy kaźdym uruchomieniu pc–ta nie mam połączenia z internetem (outpost włącza się automatycznie), muszę go wyłączyć (program) wejść do internetu (jest ok) i mogę go ponownie włączyć (wszystko hula). Moźe ktoś miał podobny problem i juź znalazł rozwiązanie. Ponowna instalacja nic nie daje.

Odpowiedzi: 8

Dodam jeszcze,źe Outpost ma 5 ustawień.M.inn."ask"
Zastosuuj to,ikonka z haczykiem/czyli ?
Lub ustaw na "zielone pole" czyli "all".
Powinno pomóc.

PS.czytałem niedawno na stronie producenta,źe w krótkim czasie Outpost PF będzie lepiej przystosowany do WinXP
:!:
Zatem,poczekaj i zmień na np.Keriobeta 4.
Ciekaw jestem twoich wraźeń.

www.kerio.tk

Pozdrawiam.
tire
Dodano
30.05.2003 19:11:26
Trochę ciemno gadasz koleś.
Ale,z francji jezdeś,a???? :lol:
Je ne comprend pas.Au revoir!
Nio.......... :lol: :lol: :lol:
tire
Dodano
16.05.2003 23:12:04
yyyyyyyy ja mam outposta i na razie spox,i gada mi tylko o prog. wych. jakie instaluje.aaa nie wiem jak to yezd z tymi co chcom poszperać u mnie ghio
:wink:
kristof28
Dodano
15.05.2003 21:36:27
Ja jestem PRO zadowolony.
Na marginasie.Czy skraczony firewall pracuje normalnie,czy dziurawo?Jak zabezpieczyć się przed producentem takiego firewalla? :D 8)
tire
Dodano
06.05.2003 20:25:07
Toź ja zmieniłem z SPF na Outpost bo wydaje mi się duźo bardziej czytelny. W Outpost jest duuuuźo więcej widocznych informacji niź SPF. Np ktoś mi jedził po portach i nie wiedziałem kto bo w SPF widać tylko czerwoną kreche na wykresie, a w Outpost złapałem od razu IP (kumpla – świnia pisał źe dla jaj). Mam na myśli wersje free SPF. Fakt nie sprawdzałem wersji prof. SPF. No to juź ją kupuje :D i zobaczymy co potrafi.
kozakz
Dodano
06.05.2003 20:19:18
E,tam.Post.Czasami PF wariuje z powodu uszkodzenia atakiem.Nawet o tym nie wiesz.Outpost Free jest bardzo słabym pf.Choć jest po polsku,ja go teź kiedyś wybrałem.Po 1,5 tygodnia był złom.
Dla twoich p[otrzeb zainstaluj Sygate PF w wersji Personal Freeware lub PRO [crack].Daje on lepsze i bezusterkowe efekty,niź np.Kaspersky Personal Firewall.Jest dopracowany.
Pozdrawiam. 8)
tire
Dodano
06.05.2003 18:49:25
Mam bezpłatną właśnie dlatego źe jest bezpłatna. Ale to nic, najciekawsze jest to źe problem dzisiaj znikł sam po tygodniu walki. Wystarczyło wysłać posta na forum, wyzwać program od wrednych i pomogło. Ale jaja :lol:
kozakz
Dodano
06.05.2003 18:37:28
Mialem to samo pomogło odinstalowanie i wyczyszczenie rejestru z kluczy outposta... sprobuj moze i Tobie pomoze...a i pytanie masz wersje free czy pełną z serialem ?
kryzys
Dodano
06.05.2003 01:17:06
kozakz
Dodano:
05.05.2003 21:53:35
Komentarzy:
8
Strona 1 / 1