Wredny outpost firewall
Wkurza mnie, bo przy kaźdym uruchomieniu pc–ta nie mam połączenia z internetem (outpost włącza się automatycznie), muszę go wyłączyć (program) wejść do internetu (jest ok) i mogę go ponownie włączyć (wszystko hula). Moźe ktoś miał podobny problem i juź znalazł rozwiązanie. Ponowna instalacja nic nie daje.
Odpowiedzi: 8
Dodam jeszcze,źe Outpost ma 5 ustawień.M.inn."ask"
Zastosuuj to,ikonka z haczykiem/czyli ?
Lub ustaw na "zielone pole" czyli "all".
Powinno pomóc.
PS.czytałem niedawno na stronie producenta,źe w krótkim czasie Outpost PF będzie lepiej przystosowany do WinXP :!:
Zatem,poczekaj i zmień na np.Keriobeta 4.
Ciekaw jestem twoich wraźeń.
www.kerio.tk
Pozdrawiam.
Zastosuuj to,ikonka z haczykiem/czyli ?
Lub ustaw na "zielone pole" czyli "all".
Powinno pomóc.
PS.czytałem niedawno na stronie producenta,źe w krótkim czasie Outpost PF będzie lepiej przystosowany do WinXP :!:
Zatem,poczekaj i zmień na np.Keriobeta 4.
Ciekaw jestem twoich wraźeń.
www.kerio.tk
Pozdrawiam.
Trochę ciemno gadasz koleś.
Ale,z francji jezdeś,a???? :lol:
Je ne comprend pas.Au revoir!
Nio.......... :lol: :lol: :lol:
Ale,z francji jezdeś,a???? :lol:
Je ne comprend pas.Au revoir!
Nio.......... :lol: :lol: :lol:
yyyyyyyy ja mam outposta i na razie spox,i gada mi tylko o prog. wych. jakie instaluje.aaa nie wiem jak to yezd z tymi co chcom poszperać u mnie ghio
:wink:
:wink:
Ja jestem PRO zadowolony.
Na marginasie.Czy skraczony firewall pracuje normalnie,czy dziurawo?Jak zabezpieczyć się przed producentem takiego firewalla? :D 8)
Na marginasie.Czy skraczony firewall pracuje normalnie,czy dziurawo?Jak zabezpieczyć się przed producentem takiego firewalla? :D 8)
Toź ja zmieniłem z SPF na Outpost bo wydaje mi się duźo bardziej czytelny. W Outpost jest duuuuźo więcej widocznych informacji niź SPF. Np ktoś mi jedził po portach i nie wiedziałem kto bo w SPF widać tylko czerwoną kreche na wykresie, a w Outpost złapałem od razu IP (kumpla – świnia pisał źe dla jaj). Mam na myśli wersje free SPF. Fakt nie sprawdzałem wersji prof. SPF. No to juź ją kupuje :D i zobaczymy co potrafi.
E,tam.Post.Czasami PF wariuje z powodu uszkodzenia atakiem.Nawet o tym nie wiesz.Outpost Free jest bardzo słabym pf.Choć jest po polsku,ja go teź kiedyś wybrałem.Po 1,5 tygodnia był złom.
Dla twoich p[otrzeb zainstaluj Sygate PF w wersji Personal Freeware lub PRO [crack].Daje on lepsze i bezusterkowe efekty,niź np.Kaspersky Personal Firewall.Jest dopracowany.
Pozdrawiam. 8)
Dla twoich p[otrzeb zainstaluj Sygate PF w wersji Personal Freeware lub PRO [crack].Daje on lepsze i bezusterkowe efekty,niź np.Kaspersky Personal Firewall.Jest dopracowany.
Pozdrawiam. 8)
Mam bezpłatną właśnie dlatego źe jest bezpłatna. Ale to nic, najciekawsze jest to źe problem dzisiaj znikł sam po tygodniu walki. Wystarczyło wysłać posta na forum, wyzwać program od wrednych i pomogło. Ale jaja :lol:
Mialem to samo pomogło odinstalowanie i wyczyszczenie rejestru z kluczy outposta... sprobuj moze i Tobie pomoze...a i pytanie masz wersje free czy pełną z serialem ?
Strona 1 / 1