Wrażenia po konkursie.
Odpowiedzi: 18
-
[quote=theblood]Z jednej strony przykro mi że przez 2 głupie błędy w jednej z rund straciłem 2 pkt i gdyby nie to to pewnie cieszyłbym się teraz z 4.miejsca i netbooka, ale z drugiej strony i tak cieszę się z wygranego Windowsa 7, co przecież jest b.wartościową nagrodą. No i w jednej z rund jeszcze udało mi się wygrać grę... Gratulacje dla reszty ;)[/quote] Gdyby nie te 2 pkt. to 4 miejsce i netbooka to ja bym zgadrnął :D , masz gorszy czas !!! Pierwszy pkt. straciłem na samym początku , drugi w ostatnim pytaniu ostatniej rundy :( Pozdrawiam wszystkich graczy
-
[quote=piotrteo] Gdyby nie te 2 pkt. to 4 miejsce i netbooka to ja bym zgadrnął :D [/quote] Ja tam wole jakiegos Windowsa niż slabego i malego laptopa... Pewnie dlatego ze wygralem Viste :D
-
[quote=shagwest@hotmail.com]Problem w tym, że skończyłem na piątym miejscu :mryellow: Czyli przekroczyłem plan minimum :P[/quote] shagwest po prostu jestes za szybki :mryellow: Trzeba było na koniec zrobić jakiś błąd i wtedy miałbyś Ultimate ](*,)
-
[quote=z..k]No... drobne wpadki się zdarzały, ale ogólnie konkurs bardzo ładnie przeprowadzony. Jedynie na końcu coś się kręci, inna wartość w panelu inna pozycja na liście, runda się wcześniej skończyła, potem powróciła, dziwne rzeczy się działy. Jedyna uwaga, jaką mam do organizatorów na przyszłość to może, żeby było sprawiedliwiej, różne rundy rozpoczynać o różnych porach, tak np. między 8-20, wtedy każdy chociaż raz będzie miał szanse na bycie pierwszym w rundzie - będzie mniej narzekania :)[/quote] Polecam Niemiena - Dziwny Jest Ten Swiat :mryellow: Ekstra nuta, melancholijna dla tych, co bylo poza 105 osobami ktore zgarnely win 7 :neutral:
-
[quote=czarek1986]Bywa, co poradzić. Ja w pierwszych rundach chciałem od razu wygrać nagrody a sie okazało że z początku pytania nie były aż tak łatwe jak sie spodziewałem i tylko natraciłem wtedy punktów. Potem zaczełem już dokładniej sprawdzać odpowiedzi nawet kosztem czasu. No a poźniej wyszło tak że pytania były już łatwe i udało mi sie odpoiwiedziec w odpowiednim czasie na nie.[/quote]Nom a ten koles co ma 2,5 mln sek. to wogole jest zajebisty znawca :mryellow:
-
[quote=Lamer]Nom a ten koles co ma 2,5 mln sek. to wogole jest zajebisty znawca :mryellow: [/quote] 7 Ultimate wygrał? Wygrał. Widać, nie miał czasu albo chęci do odpowiadania zaraz po starcie rundy. Mam nadzieję, że nagrody zostaną szybko rozesłane. Ostatnio, jak wygrałem coś na innym portalu, czekałem półtora miesiąca :D
-
[quote=shagwest@hotmail.com][quote=Lamer]Nom a ten koles co ma 2,5 mln sek. to wogole jest zajebisty znawca :mryellow: [/quote] 7 Ultimate wygrał? Wygrał. Widać, nie miał czasu albo chęci do odpowiadania zaraz po starcie rundy. Mam nadzieję, że nagrody zostaną szybko rozesłane. Ostatnio, jak wygrałem coś na innym portalu, czekałem półtora miesiąca :D[/quote] No raczej wywalil sie na tych co od 19.50 juz siedzieli i grzecznie czekali na runde :mryellow: Moj kumpel tez by wygral, gdyby (niby) jakis blad nie wystapil w rundzie 9 :wtf: Dziwne... W sumie pewnie miesiac/2 po premierze 7 bedzie juz tysiac innych kopii pirackich na necie :mryellow: wiec pozostaje satysfakcja z wygranej...