Wqrwiony na XPka
A mnie XP–k wqrwia i po ponad dwuletnim uzywaniu (najpierw w wersji angielskiej) , tego tzw. systemu powaznie zastanawiam sie na zmiana go na Lindowsa lub innego Linuxa (moze knopix)
Co o tym wyślicie ?
Co o tym wyślicie ?
Odpowiedzi: 13
Żegnaj XP witak Knoppix–ie na dobre !
e–walker ma rację, nie da się pracować na XP bez dostrojenia go, ja osobiście dość dobrze opanowałem obsługę i tajniki pracy systemu, XP w tej chwili jest najlepszy (no poza obsługą sieci :)), a linuxa nie chcę oglądać bo zostało mi jakieś wspomnienie źe to tryb tekstowy, oczywiście większość dystrybucji ma KDE i podobne ale w razie W i tak będzie trzeba pisać, a ja mam alergię na tryb tekstowy
hhehe nie ma rzeczy idealnych, sa tylko idealne zamiary :) hehe
pozdrawiam
swoja droga, to xp tez nie jest taki drogi :wink:
pozdrawiam
swoja droga, to xp tez nie jest taki drogi :wink:
ozz17:XP jest swietny, stabilny i przyjazny w obsludze.
Czego chciec wiecej ?
hmm, moze tego by byl tanszy ? :lol:
hmmm nie mialem jak narazie stycznosci z Linuxem, ale zapewne musialbym sie wszystkigo od podstaw uczyc, a po co sobie komplikowac wakacje, XP jest swietny, stabilny i przyjazny w obsludze.
Czego chciec wiecej ?
pozdrawiam
Czego chciec wiecej ?
pozdrawiam
Kaźdy system trzeba dopracować, źeby chodził cacy 8) XP teź potrzebuje trochę zachodu, aby było tak, jak by się chciało. Trzeba usiąść, poszperać, dostroić – i jeźeli się uda będzie śmigał piknie :!:
8) ja nie pracowałem zbyt długo na 98, jednak miałem dość długo millenium a teraz mam XP Professional SP1 i uwaźam źe jest ok, nie mam raczej z nim problemów, więc nie wiem czy warto zmieniać :lol:
Ja miałem Wina 98 i długo go "trzymałem", ale po zmianie stwierdzam, źe XP to jeden z lepszych systemów jaki udało się zrobić Microsoftowi.
Ja mam XP'ka i Mandrake'a 9.0. Ogólnie linux jest lepszy, ale jest za mało gier.
Wielu moich kolegów ma Linux`y.Chwalą sobie.......
Ja mam XP i przez jakiś czas nie zmieniam.
Pozdrawiam. :)
Ja mam XP i przez jakiś czas nie zmieniam.
Pozdrawiam. :)
Wiadac ze nigdy nie miales stycznosci z linuxem a jesli chodzi o wina to ile mozna klikac w okienka a la domowe przedszkole, czas sie wreszczie czegos nauczyc
Wiadac ze nigdy nie miales stycznosci z linuxem a jesli chodzi o wina to ile mozna klikac w okienka a la domowe przedszkole, czas sie wreszczie czegos nauczyc
mi XP–ek calkowicie odpowiada. Nie mam z nim zadnych problemow i poki co nie znam obecnie lepszego systemu.
Z Linuxem nie mialem nigdy do czynienia, ale podejrzewam ze mialbym z nim wiecej problemow niz z windowsem (chodzi o dostepnosc sterownikow, dzialanie programow, gier itp)
Z Linuxem nie mialem nigdy do czynienia, ale podejrzewam ze mialbym z nim wiecej problemow niz z windowsem (chodzi o dostepnosc sterownikow, dzialanie programow, gier itp)
Strona 1 / 1