Worms Armageddon na XP
Czy ktos moźe wie co zrobic zeby wormsy porządnie hulały na XP. na poczatku w ogóle nie chodziły, po zainstalowaniu patcha działają ale dziwne rzeczy sie dzieją w grze, czy menu z grafiką. A mianowicie zmieniają sie kolory na chyba 256 barwy czy cos w tym stylu, po jakimś czasie sie naprawia, potem znowu zmienia! Jakas lipa Pomocy!!:)
Mam gforca 2MX200 64mb i zmieniałem juz stery i to nie pomaga!
Pozdrawiam
Mam gforca 2MX200 64mb i zmieniałem juz stery i to nie pomaga!
Pozdrawiam
Odpowiedzi: 15
Sorki, coś mi się pomyliło :), ja mam WWP i przez to mi się myli :).
Hahaha!!! Marcinku ale tu nie chodzi o WWP tylko WA. czytaj uwaźnie:)
sorki nie napisałem do kogo te słowa, oczywiście źe do autora topicu.
marcin21:No chyba źe te Wromsy World Party masz pirata, to się nie dziwie źe nie chodzą pod XP.
Bo o ile się nie mylę, płyta zabezpieczona SafeDisc 2.51, do 9x łatwiej znaleźć program który omija zabepiczenie SafeDisc.
do mnie to piszesz?? wwp mam skopiowane z orginala a wiec sie pluj 8) ,co do wa to taki sam przypadek, wlasnie wylaczylem, DZIALA tak jak WWP :P cos u Ciebie nie tak fije,
marcin21:No chyba źe te Wromsy World Party masz pirata, to się nie dziwie źe nie chodzą pod XP.
Bo o ile się nie mylę, płyta zabezpieczona SafeDisc 2.51, do 9x łatwiej znaleźć program który omija zabepiczenie SafeDisc.
do mnie to piszesz?? wwp mam skopiowane z orginala a wiec sie pluj 8) ,co do wa to taki sam przypadek, wlasnie wylaczylem, DZIALA tak jak WWP :P cos u Ciebie nie tak fije,
No chyba źe te Wromsy World Party masz pirata, to się nie dziwie źe nie chodzą pod XP.
nie wiem co tu mozna skopac, po prostu zainstalowalem gre i nie chodzi poprawnie
masz co do mojego po posta ??? :lol: tak? to dzisiaj sprawdze te za... wa a jak bedzie dzialo to znaczy ze ty cos skopales :Pfije:Ludzie, prosze o jakies konstruktywne wypowiedzi na temat problemu, a nie źe WWP działa, bo tu sie nie rozchodzi o WWP tylko WA !!!! ;)
To fajno, źe Ci śmiga, moge przyjźć pograć;) Ale dalej nie rozwiazuje to mojego problemu!
posiadam windows'a xp pro i spokojnie gram w Worms Armageddon ,Wormsy Word Party i w Wormsy 2 bez zednego patcha
Ludzie, prosze o jakies konstruktywne wypowiedzi na temat problemu, a nie źe WWP działa, bo tu sie nie rozchodzi o WWP tylko WA !!!! ;)
W:A nie sprawdzalem nawet, ale wwp napewno hula spokojnie, sam sprawdzalem ;)
jest jedno mała róznica pomiędzy Windows XP a Worms Armagedon
Róźnica czasu wyjścia
poprostu ten Windows nie będzie dobrze działał na windowsie XP chyba źe jakiegoś cfanego patcha sciągniesz
Róźnica czasu wyjścia
poprostu ten Windows nie będzie dobrze działał na windowsie XP chyba źe jakiegoś cfanego patcha sciągniesz
Strona 1 / 1