worm.padbot.z
Witam
mam problem :( z aplikacją lsass.exe ;/ sami dokladnie wieci o co chodzi ^^ przeczytalem kilka tematow na ten temat ,ale porady w nim mi nie pomogly znaczy nie bylo dokladnie opisane jak to usuną(komputer resetuje sie po minucie)prosze o pomoc rady cokolwiek :(
mam problem :( z aplikacją lsass.exe ;/ sami dokladnie wieci o co chodzi ^^ przeczytalem kilka tematow na ten temat ,ale porady w nim mi nie pomogly znaczy nie bylo dokladnie opisane jak to usuną(komputer resetuje sie po minucie)prosze o pomoc rady cokolwiek :(
Odpowiedzi: 6
E no sorry faktycznie :P jak go sobie drugi raz przeczytalem to wydaje sie jakos tak głupi ,źle zrozummialem vco napisales mozesz go usunac a ja sobie sciągne tą łatke ^^
Ten Twoj post to zart prima aprilisowy ?
EOD
EOD
1.nie
2.nie ^^
3.raczej tez nie ;/
2.nie ^^
3.raczej tez nie ;/
Jaki programik ? Masz sciagnac łate na Sassera.
System to linuks ? Firewalla masz ?
System to linuks ? Firewalla masz ?
Napisalem ze to nie pomaga ,a zreszto chyba nie ten sam virus ;/ ja tsam jestem noobkiemi sie nie znam ;/ ,ale ten programik co tom jest to mi go nie wykrywa ;/ a on tam jest mks_virem skanowalem :P wykryl to usunoł;/ i przy nastepnym uruchomieniu nadal jest ;(
Problem masz rozwiązany w przyklejonych http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=15491
Strona 1 / 1