World Of Warcraft – serwer LAN

Czy wie ktoś moźe jak postawić serwer WoW'a w sieci LAN. Wiem, źe moźna, tylko niestety nie wiem jak :? Jestem w posiadaniu CD5, która zawiera róźne dodatki do WoW (w tym siakieś serwery :lol: ), tylko nic mi z tego nie wychodzi... niestety... HELP :!:

Odpowiedzi: 4

SLAY3R:
e–walker:
Gra na oficjalnych serwerach mnie nie intersuje, pytam tylko o LAN

Czemu?
Gram teraz w euro final bete i jest poprostu super. Masa ludzi, w tym sporo z polski – a takie granie po lanie imho szybko zniechęci do tej gry.

Tak, ale dopóki grasz w wersji Beta, to jest oki ;–)
A potem.. 50 zł na miesiąć :/
Mrówek
Dodano
01.02.2005 03:24:26
e–walker:

Czemu?
Gram teraz w euro final bete i jest poprostu super. Masa ludzi, w tym sporo z polski – a takie granie po lanie imho szybko zniechęci do tej gry.
SLAY3R
Dodano
01.02.2005 03:22:15
Jest moźliwość postawienia serwera w sieci LAN. Jest teź do tego celu specjalny "dodatek" (oczywiście nie od firmy Blizzard). Jeśli juź ktoś moźe próbował i mu się udało – to proszę o info.
P.S.
e–walker
Dodano
01.02.2005 02:16:45
A z kąd masz WoW skoro jeszcze nie było jego premiery :?: :) No chyba źe z Ameryki. Nie wiem czy moźna postawić serwery na lanie. Chociaź to gra mmorpg to słyszałem źe chyba sie nie da a te serwy co masz to pewnie jakiś plik (czy coś w tym rodzaju) co powoduje źe po wejściu do gry masz juź jakiś dodatkowe serwy do grania po Europie (albo ameryce ja z tamtąd masz).
Zygo
Dodano
31.01.2005 19:56:14
e–walker
Dodano:
31.01.2005 17:30:37
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1