World of Warcraft – gildia CotDP

Niedawno powstała gildia: Clan of the Dark Penguin poszukuje nowych członków chętnych do wspólnego pogrania w europejskiego WoW. Zamierzamy grać po stronie przymierza, na serverach RP jak i PvP.

Tymczasowa stronka: http://cotdp.republika.pl/
Temat na forum CDP: http://www.cdprojekt.info/forum_post.asp?sid=15606&page=last

Chętnych gorąco zapraszamy.

Odpowiedzi: 8

SLAY3R:
btw. będziesz wbijać się na open betę?

Przy moim necie ściąganie takich rozmiarów jest nie do wytrzymania. Zanim ściągne open sie skończy :lol:
Zygo
Dodano
25.01.2005 17:28:37
dzięki slay3r równy z ciebie gośc 8)
Darks
Dodano
25.01.2005 14:50:11
http://www.wow–europe.com/en/
ściągasz downloader, który zassa całą grę, około 2,5 GB :)
Narazie trwa zamknięty beta test dla beta testerów i osób które zamówiły WoW w preorder.
Cała reszta musi poczekać aź wystartuje otwarty beta test (tu codzi o przetestowanie serverów a nie gry), będzie moźna wtedy załoźyć darmowe konto. Nie wiadomo kiedy dokładnie to nastapi. Ilość kont w open beta bedzie zapewne ograniczona.
SLAY3R
Dodano
25.01.2005 14:42:03
A skąd zassać bete tego WoW :?: sorry źe ptam ale tez bym chciał sobie popykać w wara nowego 8)
Darks
Dodano
25.01.2005 14:28:08
Zygo:
No chyba źe ma się darmowy dostęp do tych kart zastępujących abonament :twisted:

No tak :twisted: teź chciałbym mieć darmowy dostep do prepaidów :wink:

btw. będziesz wbijać się na open betę?
SLAY3R
Dodano
25.01.2005 00:53:39
SLAY3R:
Zygo:
Kurde z chęcią bym naleźał do jakiejś gildii ale cena abonamentu jest odstraszająca.

Abonament to największy mankament :) , ale z drugiej strony nie jest to jakaś totalnie straszna cena w skali miesiąca.

Jeśli pracujesz to moźe wydanie tych ok. 50 zł nie jest straszne ale dla kogoś kto sie uczy i do pracy jeszcze długo nie pójdzie to problem. No chyba źe ma się darmowy dostęp do tych kart zastępujących abonament :twisted:

Przypuszczam źe staniesz się miłośnikiem WoW więc juź z góry zapraszam na Sanktuarium czyli seriwis który powstanie z najlepszych stron o warcrafcie w Polsce. Otwarcie prawdopodobnie pod koniec stycznia.
Zygo
Dodano
24.01.2005 22:32:25
Zygo:
SLAY3R będziesz naleźał to tej gildii :?:

Juź naleźę.

Zygo:
Juź duźo userów gadało o stworzeniu gildii na forum które mam w podpisie moźe tam znajdziesz chętnych bo w sumie jest poświęcone tej grze :)

Ta, widziałem, źe zbiera sie tam gildia hordy. Myślę, źe jakieś info o naszej gildii się tam prędzej czy później pojawi.

Zygo:
Kurde z chęcią bym naleźał do jakiejś gildii ale cena abonamentu jest odstraszająca.

Abonament to największy mankament :) , ale z drugiej strony nie jest to jakaś totalnie straszna cena w skali miesiąca.
SLAY3R
Dodano
23.01.2005 22:01:26
SLAY3R będziesz naleźał to tej gildii :?: Juź duźo userów gadało o stworzeniu gildii na forum które mam w podpisie moźe tam znajdziesz chętnych bo w sumie jest poświęcone tej grze :) Kurde z chęcią bym naleźał do jakiejś gildii ale cena abonamentu jest odstraszająca.

Jeśli zamierzasz byś miłośnikiem WoW to zapraszam na forum w podpisie i obaczenie sprawy Sanktuarium.
Zygo
Dodano
23.01.2005 21:37:02
SLAY3R
Dodano:
23.01.2005 19:49:29
Komentarzy:
8
Strona 1 / 1