word – nakladka ?
witam w budzie na wordzie jest chyba jakas nakladka zeby mozna bylo wstawic pierwiastek. Wie ktos jak ona sie nazywa albo jak wstawic pierwiastek ?:P
Odpowiedzi: 16
ja bylem ale niemialem tego Microsoft Equation w opcjach wiec myslalem ze w szkole mieli jakies nakladki :P ale na innym forum znalazlem ze czeba doinstalowac z plytki te opcje ;p
Pacz Pan kurna. Okazuje sie ze na tej lekcji nie bylem :P .Żółty:Menu Wstaw –> Obiekt –> Utwórz nowy –> Microsoft Equation – i tam twórz wzory jakie chcesz.
mznalazlem odpowiedz dzieki za info
Musisz doinstalować z płyty. Takźe w Word mozeszy bez problemu pisac zwykle ulamki.[/list]
W Office 2000 jest to na 1 CD. Szukaj edytor rownan[/list][/list]
W Office 2000 jest to na 1 CD. Szukaj edytor rownan[/list][/list]
niemam takiej opcji (Microsoft Equation) :?
Menu Wstaw –> Obiekt –> Utwórz nowy –> Microsoft Equation – i tam twórz wzory jakie chcesz.
Zwyklego nie da rady. Musialbys sie bawic z tabela. Zwykly tylko w postaci np. 1/2, lub indeksu gornego i dolego, ale rowniez z taka kreska.
zwyklego :P to raczej jasne :) niepytam jak wstawic przecinek :P
Dziesietnego ? Wstawiasz przecinek przed czesciami dziesietnymi :P .
a jest :) ale niema ulamka :P "czy moglbys mi powiedziec jak wstawic ulamek ?"
To mowie:
w menu "Wstaw" wybierz "Symbol", odszukaj sobie znak pierwiastka i wstaw do dokumentu. Mozesz sobie do niego skrot klawiaturowy przypisac :wink: .
P.S. Nie dalo rady w pierwszym poscie zadac wlasciwego pytania ?
w menu "Wstaw" wybierz "Symbol", odszukaj sobie znak pierwiastka i wstaw do dokumentu. Mozesz sobie do niego skrot klawiaturowy przypisac :wink: .
P.S. Nie dalo rady w pierwszym poscie zadac wlasciwego pytania ?
to jak wiesz i moglbys to powiedz :)
Moglbym. :D
Moglbys powiedziec jak ?:)
Ja wiem.
Ja wiem.
Strona 1 / 1