Word 2003 – komunikat o błędzie...
Witam wszystkich.
Robi mi sie takie coś i mnie wkurza :) Przy otwieraniu dokumentów worda pokazuje sie 'tabliczka' wordowska, po czym komunikat: "nie moźna wykonać polecenia, poniewaź okno dialogowe jest otwarte. Kliknij ok, a następnie zamknij otwarte okna dialogowe aby kontynuować." I oczywiście tylko OK do wyboru. Po kliknięciu otwiera się normalnie i działa jak trzeba. Tyle, ze ja nie mam źadnych okien pootwieranych, a nawet jak miałem kiedyś to takiego komunikatu na oczy nie widziałem. O co mu chodzi? :)
pozdrawiam.
Robi mi sie takie coś i mnie wkurza :) Przy otwieraniu dokumentów worda pokazuje sie 'tabliczka' wordowska, po czym komunikat: "nie moźna wykonać polecenia, poniewaź okno dialogowe jest otwarte. Kliknij ok, a następnie zamknij otwarte okna dialogowe aby kontynuować." I oczywiście tylko OK do wyboru. Po kliknięciu otwiera się normalnie i działa jak trzeba. Tyle, ze ja nie mam źadnych okien pootwieranych, a nawet jak miałem kiedyś to takiego komunikatu na oczy nie widziałem. O co mu chodzi? :)
pozdrawiam.
Odpowiedzi: 2
Chyba znalazłem rozwiązanie :!: :!: :!:
Zdaje się, źe problem tkwił w ustawieniach NortonaAntivirusa 2002.
Wyłączyłem opcję:
Other –> Miscellaneous –> Enable Office Plug–In
Teraz potestuję trochę i ewentualnie dam znać, czy wszystko jest OK :D
Zdaje się, źe problem tkwił w ustawieniach NortonaAntivirusa 2002.
Wyłączyłem opcję:
Other –> Miscellaneous –> Enable Office Plug–In
Teraz potestuję trochę i ewentualnie dam znać, czy wszystko jest OK :D
thevice:Witam wszystkich.
pozdrawiam.
Mam to samo :!: Zna ktoś moźe przycznę takiego zachowania??
Ale mnie to wnerwia :twisted:
Strona 1 / 1