word 2003 i korespondencja seryjna
utowryzlem w excelu tabelke z danymi. wy;iczylem sobie wszystko w excelu. stworzylem w wordzie dokument pod korespondencje seryjna
i wskazalem jako zrodlo danych ten arkusz. wszystkie dane w arkuszu maja 2 miejsca po przecinku. jak wskazuje to zrodlo to pojawiaja mi je wszystkie miejsa po przecinku w rodzie 2003!! probowalem juz zmieniac format licz i nic nie pomoglo. jak przerucilem na drugiego offica 2000 z wordem 2000 nie ma takiego problemu?? w czym problem??
i wskazalem jako zrodlo danych ten arkusz. wszystkie dane w arkuszu maja 2 miejsca po przecinku. jak wskazuje to zrodlo to pojawiaja mi je wszystkie miejsa po przecinku w rodzie 2003!! probowalem juz zmieniac format licz i nic nie pomoglo. jak przerucilem na drugiego offica 2000 z wordem 2000 nie ma takiego problemu?? w czym problem??
Odpowiedzi: 1
sluchjacie zapisalem dane z excela w html–u i jak przegladam w trybie edycji dane zrodlowe z excela to mam dokladnie identyczny wyglad jak w excelui i jaki oczekuje natomiast jezeli zrodlo danych jest w excelu to jak przeglada juz w wordzie 2003 moje dane to niektore wartosci sa po przecinkach tz. wiecej jak dwa miejsca po przecinku. dodam ze probowalem juz zmienic miejsca po przecinku w excelu i nic. dadam ze pod officem 2000 robie to samo i mam wartosci z excela 2 miejsca po przecinku i takie mam w zrodle danych pod wordem
nie wiem co jest skopane pod wordem 2003
nie wiem co jest skopane pod wordem 2003
Strona 1 / 1