Wolny start XP z Kaspersky Personal Pro

Witam

Mam pytanie dotyczące startu programu Kaspersky Anti–Virus 5.0 podczas startu systemu. Mam komputer z Windowsem XP + SP2. Po uruchomieniu sysyemu ikonka Kasperky'iego jest szara i Kaspersky coś długo skanuje, bo zaraz po tym jak go uruchomię to jest przeskanowanych z 3000 plików. Dodam, źe wyłączyłem automatyczne skanowanie co jakiś czas w zadaniach uźytkownika.Dodatkowo, gdy jest wyłączona ikona rezydentna uruchamiam Kaspersky'ego to włącza się bardzo szybko. I tutaj pojawia się moje
pytanie: dlaczego on się tak długo wlącza przy starcie systemu? Czy moźna to jakoś zooptymalizowac?

Z góry dziękuję za odpowiedź
Michał Kowal

Odpowiedzi: 5

tenemos:
na ilu forach załozysz jeszcze ten temat ?...
A co Cie to kurna obchodzi ? Nie masz zajecia, to se w nosie podłub i pare kulek zrob.
EL NINO
Dodano
05.10.2005 02:00:02
tenemos:
Herrero:
Nie na czterech, tylko na dwóch. Jak nic nie wnosisz do dyskusji to najlepiej nic nie pisz...

dostałes juź fachowa pomoc na innym forum, więc po co temat skoro rozwiązanie dostaleś ?

Poniewaź, gdy pisałem tego posta to nie było jeszcze odpowiedzi na tamtym forum. Właśnie miałem skasować ten wątek, ale Ty się wtedy przyczepiłeś.

Pozdrawiam
Herrero
Dodano
04.10.2005 22:33:33
Herrero:
Nie na czterech, tylko na dwóch. Jak nic nie wnosisz do dyskusji to najlepiej nic nie pisz...

dostałes juź fachowa pomoc na innym forum, więc po co temat skoro rozwiązanie dostaleś ?
tenemos
Dodano
04.10.2005 22:27:07
Herrero
Dodano
04.10.2005 22:21:49
na ilu forach załozysz jeszcze ten temat ?
na 4 nie wystarczyło i musiałes załozyć jeszcze na 5 forum ?
na jamie powiedzieli ci juz co i jak :roll:
tenemos
Dodano
04.10.2005 21:24:59
Herrero
Dodano:
04.10.2005 17:07:37
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1