WOlno chodzi
Mam duźy problem z moim systemem (xp proff). Chodzi on ostatnio bardzo wolno. Myślałem ze moźe scandisc lub defragmentacja pomoźe ale nic z tego. Sprawdziłem teź czy komp nie ma jakiś wirusów. Ostatnio usunołem teź jeden plik który w 99% wykorzystywał mój procesor i nie wydawał mi się potrzebny (był to plik cthelper.exe) Niewiem co jest powodem tak wolnego działania mojego systemu. Na uruchomienie czegokolwiek musze czekać latami :P Podejrzewam źe mój rejestr moźe być troche zawalony czy to moźe być powodem?? Ostatnio teź mój kolega robił włamy na mój komp (w celach edukacyjnych :P) i bawił się troszke w rejestrze ale była to raczej bezpieczna zabawa (np obracanie pulpitu dogóry nogami, zmiana kolorów pulpitu, rozdzielczości czy teź wysuwanie cdromu) MOźe wie ktoś co tak na prawde jest powodem takiego działania wina??
Odpowiedzi: 1
Np. zmiana trybu pracy dysków z UDMA na PIO, poza tym te zabawy w rejestrze nie musiały być takie niewinne – nawet bez zamiaru.
Moźesz pokombinowac z usługami , priorytetami programów, ale zapewne i tak nie będziesz w stanie wócic do teog co było i skończy się nową instalacją.
Moźesz pokombinowac z usługami , priorytetami programów, ale zapewne i tak nie będziesz w stanie wócic do teog co było i skończy się nową instalacją.
Strona 1 / 1