Wolne pobieranie danych z internetu-czy to przez brak aktualizacji windowsa?
cześć
nie miałem dawno aktualizacji windowsa bo nie mogłem pobrać ze strony update ze względu na brak active czy jakos tak,od dwóch tygodni internet mi wolno pobiera dane np z youtube teledyski to zawsze było bezpośrednio a teraz z przerwami,a mam blueconnecta 1.8mb/s i teledysk 3min ładuje się 14min:( czy mozliwe że system wolno działa ze wzgledu na brak aktualizacji ? a może odinstalowanie ATI miało wpływ ?pomóżcie bo już nie wiem co robić
aha zrobiłem format dysku i komputer też zeskanowałem
[b][i][color=darkred]A następnym razem skorzystaj z opcji Edytuj, nie piszemy posta pod postem. Anathema[/color][/i][/b]
Odpowiedzi: 5
OK dzieki za info ,wgralem na nowo soft antywirusa odinstalowalem i nadal nic.
Pewnie masz racje ,ze moze ich wina ja mialem raz sytuacje na swoja korzysc:) ze przekroczylem 4gb jakie mam w umowie po 3tyg i kolejny tydzien internet mi szybko chodzil wiec sie nie zdziwie jak ich wina,moze od nowego okresu rozliczeniowego bedzie juz ok.pozdrawiam
Zawsze będą zwalać na innych!sam mam kartę PCMCIA w Orange wkurw...... mnie niezależny ekspert stwierdził że jest wad
liwa i wymienili ale oczywiście byli bez winy! wracając do sprawy może antywirus coś blokuje?jakieś programy P2P?
Sprawdź jeszcze sprzet na innym kompie jesli możesz,sprawdź ustawienia i może wgraj soft od nowa,jeszcze jedno prędkość jest zawsze do!!!!chyba że masz w umowie "gwarantowane minimum 1.8"
mam na pewno 1.8 i nie przekroczyłem limitu bo dzwoniłem do ery nawet byłem z kartą w punkcie technicznym i karta jest ok,gościu mówił ,że to wina komputera lub systemu.hmmm
Masz łącze nie 1.8 tylko do 1.8, może leci tylko 100 kilo bo ci przycieli (limit pobierania) sprawdż prędkość np. tu
http://www.speedtest.net/
aha zrobiłem format dysku i komputer też zeskanowałem
Strona 1 / 1