Wolne otwieranie Stron
Witam-korzystam z przeglądarek Opera i IE.Usunąłem pliki i cookie z opcji internetowej.Przeskanowałem system programami:AVG,Spybot,Windows Defendery,Evido anti-malware i HijackThis brak zagrożenia.Korzystam z internetu radiowego o prędkośći 100Mb/s.System MWXP HE SP2. 248RAM. Strony np.Onetu lub centrumxp bardzo wolno się otwierają.Co można jeszcze zrobic aby strony otwierały się szybciej. Pozdrawiam-Tadeusz20008.
Odpowiedzi: 1
A czy kiedyś było szybciej?? Tak od razu mi sie narzuciło to pytanko.
W sumie to masz trochę mało RAM'u.
Można powyłączać zbędne usługi i zredukować liczbę programów, które łączą się z siecią.
BTW, po co Ci tyle tych anty-cośtam??
W sumie to masz trochę mało RAM'u.
Można powyłączać zbędne usługi i zredukować liczbę programów, które łączą się z siecią.
BTW, po co Ci tyle tych anty-cośtam??
Strona 1 / 1
<P>Ja mam ttaki sam internet oraz mam troszke więcej RAMu ,bo 256MB i to wszystko nie zależy od RAMu i net.Trzeba się zgłosić do administratora sieci albo tego co ci zakładał!!! Możesz mieć też syf w kompie... Proponuje przeinstalować system...A jak miałeś formata i dopiero ci założyli neta to jak ci chodził ?? A na narazie proponuje Download accelerator Plus .. ,żeby przyspieszył neta i ściąganie .. mi działało.. Net śmiga i to bardzo dobrze!!</P> <P> </P> <P> </P> <P> </P> <P>Pozdro.</P>