wolne logowanie..
nie wiem co sie stalo...wszystko bylo ok..wlaczam sobie dzisiaj kompa (mam win XP) wpisalam haslo swojego uzytkownika...czekam..czekam..i czekam trwalo chyba 3 min zanim mnie zalogowalo..czego to moze byc problem?? wirusa nie mam zadnego bo sprawdzalam kilkoma programami
Odpowiedzi: 3
Miałem podobny problem, i od jakiegoś czasu odczekiwałem ok. minutę. Dziś zajrzałem do msconfig, odznaczyłem GG w zakładce Uruchamianie i wszystko dobrze się skonczyło.
dalej nic sie nie naprawilo :((...teraz na dodatek jeszcze wogule mi pasek zadan nie dziala...zupelnie tak jakby go nie bylo !!..jak biore w panelu sterowanie –wyglad i kompozycje pulpitu to tam jest jest opcja pasek zadan i menu start nie moge jej wybrac !!! juz naprawde nie wiem co mam z tym zrobic :( a nie chce robic formata POMOCY !!
http://www.free4site.com/programiki/index.php?go=program&id=4933&litera=T
tu moźesz sobie ściągnąć tweaka/jeźeli go nie masz :lol:
przyczyn moźe być wiele, np. za duźo ładowanych programów na starcie, poczyść sobie dyski, pousówaj zbędne pliki.....itp.
duźo było teź na forum–opcja szukaj
tu moźesz sobie ściągnąć tweaka/jeźeli go nie masz :lol:
przyczyn moźe być wiele, np. za duźo ładowanych programów na starcie, poczyść sobie dyski, pousówaj zbędne pliki.....itp.
duźo było teź na forum–opcja szukaj
Strona 1 / 1