Wolne jak zolw menu

Dokladnie od dzisiaj menu, ktora wysuwalo sie za pomoca kliknice prawego przycisku myszy wysuwa sie dopiero po jakichs 10 sekundach od klikniecia. Zirytowany parogodzinnymi poszukiwaniami za pomoca postanowilem przeinstalowac system. Efekt? To samo tylko, ze czasami dziala bez zarzutow. Za to momentami jak nacisne na klawie "delete" aby cos skasowac rowniez musze czekac 10 sekund. Moze jakis virus? Norton Antivirus nic nie znalazl. Worma tez zadnego nie ma. Zeby bylo ciekawiej do momentu jak mialem swiezy system bez Nortona wszystko dzialalo. Moze on jest temu winien? Tylko dlaczego przez caly czas a licze to w miesiacach wszystko dzialalo i nagle nawala? Moze ktos mial podobny problem? Acha! Lazilem po jakichs stronach wczesniej tego dnia bez firewalla i zaczelo sie chrzanic po tym. Mnie to wyglada na jakis syf z netu, ale zeby wciaz byl tam po sformatowaniu partycji?

Odpowiedzi: 9

ayot79:
Dokladnie od dzisiaj menu, ktora wysuwalo sie za pomoca kliknice prawego przycisku myszy wysuwa sie dopiero po jakichs 10 sekundach od klikniecia.
Zerknij tu: http://forum.infojama.pl/viewtopic.php?t=24713
Na drugiej stronie jest rozwiazanie.
EL NINO
Dodano
09.01.2004 15:04:52
uruchom regedita i wejdz w:
HKEY_CURRENT_USERControl PanelDesktop i znajdz po prawej stronie klucz Menu Show Delay im mniejsza wartość tym menu chodzi szybciej najlepioej ustaw kolo 20–50 nie ma co przesadzać z zerem :shock: teraz tylo reset kompa i działa jeśli nadal chodzic bedzie troche wolno to ... znaczy ze masz urucjomionych za duzo zbednych usług daj znac to poradzimy cos

pozdro
naos81
Dodano
09.01.2004 11:35:59
hmm...ciekawe. Od kilku dni zauwazylem u siebie ten sam problem. Jednak Nortona System Works uzywam od conajmniej dwoch lat, wiec trudno mi uwierzyc ze to on jest problemem. Moze jednak ktos ma inna rade?
Pozdrawiam,
woyteg
Dodano
09.01.2004 02:15:27
Do wszystkich ktorzy jeszcze to beda czytac. Nie wiem skad po tylu miesiacach uzywania programow Nortona system zaczal nagle sie dlawic ale problem jest juz rozwiazny. Nie mam juz ani Nortona antyvira ani Nortona Firewalla bo je wywalilem i... system zasuwa! Za to uzywam teraz Zone Alarm 4.5 i Nod32 Antivirus (malo znany ale ponoc bardzo chwalony) i system wciaz zasuwa! A Zone Alarm, heh, szkoda, ze nie uzywalem tego wczesniej. To CUD nie program. O niebo lepszy niz Norton, BARDZO POLECAM!
Anonymous
Dodano
09.01.2004 00:39:39
Zarejestruj się na forum. Zajmie ci to minute, moźe dwie. Będziesz mógł wtedy dodawać obrazki/pliki do swoich postów jako załączniki.
SLAY3R
Dodano
08.01.2004 22:31:06
jak ja mam ten screen tu wsadzic do ***** nedzy??

adaware nic nie znalazl.[/img]
Anonymous
Dodano
08.01.2004 22:16:50
no moze nalapales jakiegos syfu. jak mozesz to daj screen menadzera zadan to poszukamy
gieras
Dodano
08.01.2004 22:06:16
Mam Duron 1.4 Ghz, 256 DDR i GeForce 4. Ale to nie to, ze wolny sprzet bo zawsze chodzilo. Z tym adaware sprobuje.
Anonymous
Dodano
08.01.2004 22:04:29
heh proponuje jak zawsze – poczysc system, ad–aware itd, lecz zdaje mi sie kompzawolny i niewyrabia przy chodzacym na okraglo Nortonie. jaki masz sprzet ?
gieras
Dodano
08.01.2004 21:59:08
Anonymous
Dodano:
08.01.2004 21:56:58
Komentarzy:
9
Strona 1 / 1