WOLF ET 3 PROBLEMY

1 PROBLEM TO : Jak skonczyła się pierwsza mapka i wgyrwa sie następna to ajks ei wgra mam laga mój nick jest na pomaranczowo czyliz e mama laga i tak jzu rzez cały czas gosiu mi stoi w respownie msuze dac dc i wejsc jescze raz
2 PROBLEM TO : Co zrobiz e by pb nie wyrzucał z serwa ??

3 PROBLEM TO : Jak wchodze na mapke daje l to mi się tnie z 1 min musze czekac czy kazdy tak ma po wgraniu mapki ??

Odpowiedzi: 6

Darkone:
Over:
gusioo:
Moźe zaczniesz uźywać przycisku zmień ?

chyba.. edytuj ;O

Chyba jednak "zmień" :wink:

Prob 3. Żeby cie Pb nie kopał to sobie go zaktualizuj

Ps. Nie prościej spytac na forum o grach ?

gdzie go zaktulizoac ??
Lenko
Dodano
07.09.2005 21:11:50
Over:
gusioo:

chyba.. edytuj ;O

Chyba jednak "zmień" :wink:

Prob 3. Żeby cie Pb nie kopał to sobie go zaktualizuj

Ps. Nie prościej spytac na forum o grach ?
Darkone
Dodano
07.09.2005 15:29:59
gusioo:

chyba.. edytuj ;O
Over
Dodano
07.09.2005 15:08:00
Anonymous
Dodano
07.09.2005 10:34:23
Lenko:
Lenko:
1 PROBLEM TO : Jak skonczyła się pierwsza mapka i wgyrwa sie następna to ajks ei wgra mam laga mój nick jest na pomaranczowo czyliz e mama laga i tak jzu rzez cały czas gosiu mi stoi w respownie msuze dac dc i wejsc jescze raz

3 PROBLEM TO : Jak wchodze na mapke daje l to mi się tnie z 1 min musze czekac czy kazdy tak ma po wgraniu mapki ??

Ok juz wiem co się działo z błędem nr 1 i 2 proglemem był anti vir :}

odnowa mam ten problem chociasz wylanczyam dane progmray co przetem ale moze to ejst przyczyna wlonczonego frewaal w innym kompie a komp jest podłonczyny do haba a my mamy siec rodzina neo 512 czy to moze byc problem z frewallem ?
Lenko
Dodano
06.09.2005 21:16:05
Lenko:

Ok juz wiem co się działo z błędem nr 1 i 2 proglemem był anti vir :}
Lenko
Dodano
04.09.2005 17:58:53
Lenko
Dodano:
03.09.2005 23:40:40
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1