Wniosek do Kuby/Administratora
Poniewaź część userów ma juź Operę 7.21 a inni juź ją instalują – wnioskuję do Administratora o dostosowanie Forum CentrumXP do obsługi przeglądarki Opera.
Proszę o odpowiedź
Pozdrawiam :D
Proszę o odpowiedź
Pozdrawiam :D
Odpowiedzi: 20
Thanks
Wniosek był do Administratora. –EL NINO nie jest zdaje się Adminem,póki co :?:
Dla tych co mają problem ze wzrokiem i nie widzą co niektórych napisów nad avatarami. EL NINO od jakiegoś czasu jest właśnie administratorem forum.
EL Admin po polsku chyba trzeba napisać :wink: :P
Sie obudzili z operą nagle... Ja juź korzystalem z opery starszej..:)
Problemy dostosowawcze witrym do Opery są jakby zasygnalizowane na:
http://www.mojaopera.idu.pl/index.html
http://operapl.net/
tym kierowałem sie pisząc ten topic.
http://www.mojaopera.idu.pl/index.html
http://operapl.net/
tym kierowałem sie pisząc ten topic.
Wszystkie strony powinny być pisane zgodnie ze standardem W3C i wtedy nie powinno być problemu.
Microshit wprowadza do IE jakieś "udoskonalenia" co sprawia, źe ta przeglądarka nie jest zgodna z W3C.
Microshit wprowadza do IE jakieś "udoskonalenia" co sprawia, źe ta przeglądarka nie jest zgodna z W3C.
Ciesze się, źe problem rozwiązany. Zdaje mi się, źe Forum było pisane pod wszystkie przeglądarki. A to, źe niektórych rzeczy niektóre przeglądarki nie wyświetlają, to nie wina autorów forum :–)
Najłatwiej jest pojeździć po kimś,nie :?:
Po porawkach u mnie teź Opera śmiga.Ja nie uźywałem wcześniej Opery i mam prawo o wszystko się zapytać.
Jednak,byle nie ciebie :mrgreen:
Po porawkach u mnie teź Opera śmiga.Ja nie uźywałem wcześniej Opery i mam prawo o wszystko się zapytać.
Jednak,byle nie ciebie :mrgreen:
Ja wiem woyteg ze smiga, bo Opery od dwoch lat uzywam. Natomiast niektorym wydaje sie, ze Ameryke przed Kolumbem odkryli.
Ja juz nie wiem o co chodzi :( Wiem natomiast, ze Forum smiga pod Opera jak sie patrzy.
Pozdrawiam,
Pozdrawiam,
Zeby o czyms pisac tire, trzeba najpierw wiedziec co sie pisze. A jak widze niektorym brakuje tych zdolnosci samokrytycyzmu.
EL NINO:No to moze tire zazada aby dostosowali skaner pod Opere ? Przeciez znaja go tam doskonale :P .
Nie piszę nic o skanerze,bo wiem,źe nie działa.
O co ci chodzi tym gdybaniem,co tire zrobi a co nie zrobi :lol:
Ja nie mam zamiaru z tobą kłócić się a na złośliwe zaczepki nie będę odpowiadał.
ZAPEWNE NIE WSZYSCY POZJADALI WSZYSTKIE ROZUMY,JAK TY.
Wniosek był do Administratora. –EL NINO nie jest zdaje się Adminem,póki co :?:
PS:Pod Operą chodzi RAV i TrendMicro. :!:
No to moze tire zazada aby dostosowali skaner pod Opere ? Przeciez znaja go tam doskonale :P .
P.S. Niektore źądania mnie rozwalaja po prostu :lol: . Tak to jest ktos nie wie o czym pisze.
P.S. Niektore źądania mnie rozwalaja po prostu :lol: . Tak to jest ktos nie wie o czym pisze.
Ale tire wiesz co mnie wkurzyło, wpadłem na chwilę na skaner online mks–a a tam pisze źe tylko obsługuje on IE i netscape.
Ale kit z nimi.
Ale kit z nimi.
Przeinstalowałem i jest to samo co wskazuje SLAY3R.
Aaaaaaa,niech tam.
Domyslać się mogę,źe jest to efekt wszelkich poprawek Microsoftu które mam i nie mam oraz złośliwa działalność Wondowsa przeciw konkurencji.
Wersja z Javą jest w En,zatem zrezygnowałem.
Pozdrawiam :wink:
Aaaaaaa,niech tam.
Domyslać się mogę,źe jest to efekt wszelkich poprawek Microsoftu które mam i nie mam oraz złośliwa działalność Wondowsa przeciw konkurencji.
Wersja z Javą jest w En,zatem zrezygnowałem.
Pozdrawiam :wink:
Co prawda mnie się te "kolorki" nie wyświetlają, ale waźniejsza jest szybkość, wydajność i ilość opcji opery. Jest mi z nią dobrze – Opera – I Love You || IE6 – Good Bye.
––– SLAY3R –––
Popieram :)
Mi tam nie pszeszkadza brak tych kolorków na liście.
––– SLAY3R –––
Popieram :)
Mi tam nie pszeszkadza brak tych kolorków na liście.
Dla tire chodzi chyba raczej o to źe nie wyświetla kolorów o tu:
tire:Jeźeli u SLAY3RA,który zainstalował tą samą Javę,co ja,teź mąci,tzn.źe to nie jest pod tą Operę.
Chyba przeinstaluję na Opera 7.21 Java.
[b]
Ja z kolei mam listę kolorków,rozwija się i moźna wybierać co się chce.
Swoją Operę 7.21 instalowałem na 7.20. Uźyłem wersji bez javy, bo juź ją miałem w systemie z poprzedniej wersji Opery 7.20.
Chyba musisz rzeczywiście przeinstalować (potem spróbuj na ustawieniach domyślnych podziałać). Daj znać jak poszło. Na wszelki wypadek sprawdź w opcjach jak masz ustawioną identyfikację. Naciśnij F12, jest tam do wyboru coś w stylu : przedstawiaj sie jako Opera, IE, Mozilla. Moźe to coś da jak zmienisz.
Sprawdź teź, czy pod polem, gdzie wpisujesz swój tekst jest zaznaczone "wyłącz uśmieszki" itd.
Powodzenia.
tire:Właśnie podałem do ciebie zapytanie na sąsiednim topicu ad.Opera.
Czy mam ją w końcu przeinstalować,cholera?
Popieram Tire ;)
Jednak moje odczucia są takie, jak Slay3ra, śmiga jak rakieta. Mam ustawienia domyślne.
Tire masz dwa wyjścia – albo rzeczywiście ściągnąć nową Operkę PL z javą i przeinstalować (moźe ta, co ciągałeś osobno i doinstalowywałeś tak mąci, kto wie, moźe być róźnie), albo poszukać na forum tej przeglądarki.
Właśnie podałem do ciebie zapytanie na sąsiednim topicu ad.Opera.
Moje odczucie: wszystko śmiga i to jeszcze lepiej niź w IE. Tam to wszystkich obrazków mi nie wyświetlało i musiałem klikać na pokaź obraz, a tutaj nie mam takiego problemu.
Tire jak masz jakiś problem z operką do strzelaj, będziemy myśleć :)
Tire jak masz jakiś problem z operką do strzelaj, będziemy myśleć :)