Wmplayer 10 – problem
Witam :D
mam problemik z wmplayer 10 , a polega on na tym ze jak pobieram pliki z WWW( typu krotkie filmiki) to odtwarza tylko te ktore sa pobierane przez buforowanie ,a w tym drugim rodzaju pobierania pisze tylko TRWA ŁĄCZENIE i nic cisza. Po zamknieciu odtwarzacza to i tak proces trwa w tle –
pozostaje tylko menadzer zadan i opcja zakoncz proces .
czy moze ktos wie jakie jest rozwiazanie tego problemu :?: :?: :?: :D
Pozdro all :D
mam problemik z wmplayer 10 , a polega on na tym ze jak pobieram pliki z WWW( typu krotkie filmiki) to odtwarza tylko te ktore sa pobierane przez buforowanie ,a w tym drugim rodzaju pobierania pisze tylko TRWA ŁĄCZENIE i nic cisza. Po zamknieciu odtwarzacza to i tak proces trwa w tle –
Odpowiedzi: 3
Wazkez:Witam :D
Chcialem jeszcze dodać ze jak pobiore plik menadźerem to wmplayer odtwarza bez problemu....hmmm
Sorry :D
myslalem ze post malo widoczny jest
myslalem ze post malo widoczny jest
Wazkez po co zakładasz nowy temat, jak ktoś będzie miał jakieś propozycje rozwiązania Twojego problemu to odpowie Tobie w starym wątku.
Tamten wywaliłem – niech ma i się cieszy
Rebe
Tamten wywaliłem – niech ma i się cieszy
Rebe
Strona 1 / 1