WMP padł :(
Odpowiedzi: 14
Próbowałem i nic :( WMP zachowuje sie tak jakby w systemie nie było zadnych kodeków.... przeciez do plików wmv i mp3 nie potrzeba kodeków bo WMP ma je w sobie.
No to jeszcze spróbuj zaktualizować WMP.
8) Pozdro.
8) Pozdro.
teraz filmy mi działają np. na allplayer ale wmp nadal nic nie odtwarza i pojawia sie ten sam błąd
Brak dzwięku to mogą byc pozostałości po filtrach z paczki. Spróbuj jeszcze jakiegoś innego playera. Jeśli sytuacja sie będzie powtarzała to zainstaluj inna paczkę Ace Mega Codecs Pack do pobrania stąd
8) Pozdro.
8) Pozdro.
tak zainstalowałem sam AC3 i ffdshow, ale nie wiem czy dobrze czyczyściłem bo mało znalazłem wpisów w rejestrze od k–lite codek pack... moze kryje sie pod inna nazwa ale nie wiem jaka
Kwasniewski:zrobiłem tak jak napisaliście...
A jak wyczyściłeś rejestr? Ręcznie czy jakimś programem? Zainstalowałeś sam AC3 i ffdshow?
8) Pozdro.
zrobiłem tak jak napisaliście i w WMP nadal nic nie da sie otworzyć pozatym nie słychać dźwieku w plikach odtwaranych przez Allplayera
Kwasniewski:co konkretnie w rejestrze???
PS takie pytanko .... jaki program polecacie do ogladania filmów ????
Śmieci pozostałe po paczce kodeków.
:arrow: ALLplayer 2.2.6
8) Pozdro.
co konkretnie w rejestrze???
co konkretnie w rejestrze???
Kwasniewski:próbowałem przeinstalowywać i nic :( ! jakie codeki mam zainstalować?
Samo odinstalowanie nic nie da. Rejestr jeszcze wyczyść. AC3 i ffdshow sobie zainstaluj np.
8) Pozdro.
Kwasniewski:próbowałem przeinstalowywać i nic :( ! jakie codeki mam zainstalować?
Samo odinstalowanie nic nie da. Rejestr jeszcze wyczyść. AC3 i ffdshow sobie zainstaluj np.
8) Pozdro.
Następny krok:
–usunąć K–Lite
–przeinstalować WMP
–spróbować uruchomić nie instalując źadnych dodatkowych kodeków
–usunąć K–Lite
–przeinstalować WMP
–spróbować uruchomić nie instalując źadnych dodatkowych kodeków
próbowałem przeinstalowywać i nic :( ! jakie codeki mam zainstalować?
Strona 1 / 1