Właśnie załatwiłem XP Pro
Bardzo proszę o pomoc. Właśnie uszkodziłem System. Po odinstalowaniu VIA MiniPortDriver–a system przy starcie wyświetla niebieski ekran. Nie moźna uruchomić komputera ani w trybie awaryjnym ani odzyskać ostatniej konfiguracji. Daje się zabootować z dyskietki Win 98 lub z płyty Win XP. Czy widzicie moźliwość odzyskania systemu bez formatowania dysku i ponownej instalacji systemu? Czy istnieje moźliwość instalacji VIA 4in1 pod dosem (dysk startowy Win 98 lub po zabootowaniu z cd XP)? Czy istnieje moźliwość naprawienia systemu przez instalator XP? Bardzo proszę o pomoc, na dysku mam duźo waźnych Dokumentów i danych i potrzebuję ich do pracy!!!
Z pozdrowieniami:
Jacek.
Z pozdrowieniami:
Jacek.
Odpowiedzi: 3
Informacje na symantec.com
Wczoraj opanowałem sytuację. Instalator naprawił istniejący system. Zastosuje się do sugesti i wypalę kopię waźniejszych dokumentów i danych. A tak przy okazji, czy wiesz moźe gdzie mogę znaleźć informację na temat programu Norton Ghost?
Z pozdrowieniami:
Jacek.
Z pozdrowieniami:
Jacek.
Osobiscie radze jesli masz fata dostac sie spod dos`u i przekopiowac dokumenty lub jesli to ntfs podpiac dysk do innego kompa wzglednie nadinstalowac xp. Po takim bledzie krytycznym nawet jak uratujesz system to jest duza szansa ze za chwile sie ten blad powtorzy lub inny.
Strona 1 / 1