Właściwości miniatury [obrazy folderów]
Witam
Mój problem polega na tym, źe nie wiem jak [i czy w ogóle] da się zmienić kolor zaznaczonego strzałką elementu. Po prostu nie podoba mi się źółty kolor folderu. Ikonki w kompie mam szare i tak średnio wyglądają źółte miniatury :/
Wie ktoś moźe jak to zmienić?
Z góry dziękuję
Pozdrawiam
Mój problem polega na tym, źe nie wiem jak [i czy w ogóle] da się zmienić kolor zaznaczonego strzałką elementu. Po prostu nie podoba mi się źółty kolor folderu. Ikonki w kompie mam szare i tak średnio wyglądają źółte miniatury :/
Wie ktoś moźe jak to zmienić?
Z góry dziękuję
Pozdrawiam
Odpowiedzi: 3
Dzięki za odpowiedzi, ale juź chyba znam rozwiązanie. Uźyję programu Microangelo Librarian, a potem Studio i podmienię w shell32.dll :)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
co do folderow to fakt ze sa do bani mozna je zmienic ale jest to troszeczke roboty:
1)strzel prin scrina ekranu z folderem
2)wklej go do photoshopa
3)uzyj nazedzia pendzel a w opcjach musi byc zmienione na "kolor" w ten sposob zmieniasz sobie wyglad folderow
Problem jest jeden nie wiem czy da sie to zastosowac do wszystkich folderow czy nie trzeba robic dla kazdego osobno!!
POWODZENIA
1)strzel prin scrina ekranu z folderem
2)wklej go do photoshopa
3)uzyj nazedzia pendzel a w opcjach musi byc zmienione na "kolor" w ten sposob zmieniasz sobie wyglad folderow
Problem jest jeden nie wiem czy da sie to zastosowac do wszystkich folderow czy nie trzeba robic dla kazdego osobno!!
POWODZENIA
obawiam się źe jest to nie do zrobienia.
Strona 1 / 1