Wlaściwości: Ekran

Klikając na pulpicie(tle), prawym przyciskiem wybieram Właściwości, wyskakuje mi okno dialogowe Ekran to jest ok. ale brakuje zakładek pulpit, wygaszacz ekranu, wygląd, ustawienia. Co z tym zrobić.
Zgóry dzięki za rady !!!

Odpowiedzi: 9

programik jv16 Power Tool jest bardzo dobry i jak usuwasz pozostałości po usuniętych plikach to zrób to tak źeby to było bezpieczne dla wina i najlepiej niech to zrobi program za ciebie
opcje rejestru arzedziaczyszczenie rejestrukontynułujstart\r jak zakończy na zakładce
wybierzspecjalny wybórpozycje które moźna bezpiecznie usunąćusuń.
zanim usuniesz z kopii bezpieczeństwa sprawdz ją czy nic nie bedzie ci potrzebne
t@dzik
Dodano
30.12.2003 16:04:59
programik jv16 Power Tool jest bardzo dobry i jak usuwasz pozostałości po usuniętych plikach to zrób to tak źeby to było bezpieczne dla wina i najlepiej niech to zrobi program za ciebie
opcje rejestru arzedziaczyszczenie rejestrukontynułujstart\r jak zakończy na zakładce
zanim usuniesz z kopii bezpieczeństwa sprawdz ją czy nic nie bedzie ci potrzebne
t@dzik
Dodano
t@dzik
Dodano
:
...nie mogę uruchomić przywracania systemu...

to jak nie masz zapasowej kopi w jv16 Power Tools (chociaź powinieneś mieć) to tylko format pozostaje albo zabawa z rejestrem :wink:
PgX
Dodano
29.12.2003 20:45:51
gorzej jak tej kopi niema to wtedy

start>>programy>>akcesoria>narzedzia systemowe>przywracanie systemu

jesli to niepomoze to reinstalka
CHRYSLER
Dodano
29.12.2003 20:29:25
Nieprawda :!: Rinstalka windy nie jest konieczna :!: Moźna przecieź przywrócić kopię zapasową z programu jv16 Power Tools :wink: A jak nie masz kopi zapasowej zrobionej w tym programie to przywróć sys do momentu w którym wszystko grało 8)

PS. jv16 Power Tools to świetny program ale trzeba uwaźać co się usuwa :wink:
PgX
Dodano
29.12.2003 14:37:29
wygl;ada na to ze pomoze tylko reinstalka windy :?
gieras
Dodano
29.12.2003 14:30:10
Ten program to jv16 Power Tools, mial znaleźć pliki dublujące się znalazł a po usunięciu ich zaczeły się problemy, nie mogę uruchomić przywracania systemu, po uruchomieniu kompa wyświetla się informacja nieprawidlowy plik BOOT INI., a jak chcę uruchomić mój komp. lub moje dokumenty informacja (Failed to get data for'ad'). :?: :?: :?:
Anonymous
Dodano
29.12.2003 14:18:13
Nie bawiłeś się róźnymi programami zmieniająćymi ustawienia windows :?:
PgX
Dodano
29.12.2003 13:35:16
tomilee
Dodano:
29.12.2003 12:54:50
Komentarzy:
9