Włamanie na konto GG !!!!
Witam wszystkich i zwracam sie z prosba o pomoc, poniewaź ktoś lub coś (wirus) włamauje sie na moje gg i zmienia mi tam hasło i maila na serwerze potrzebne do zalogowania. W sumie to nie wiem co robić a bardzo chciałbym odzyskac numer i rzecz jasna kontakty bo od niedawna kompletnie juz nie moge zniego korzystac. Z góry dziękuję i pozdrawiam
Odpowiedzi: 4
A poza tym GG jest słabo zabezpieczony. Przecieź juź się zdarzało, ze z serwera GG kradziono hasła GG. Lepiej uzywac tlena.
nawet nie potrzeba trojana! Co tydzień robię oblot po polskich hubach w dc++ i ściągam po kilka plików config.dat. Nowicjusze udostępniają całą partycję i wszystko moźna od nich ściągnąć 8) nawet emaile sobie poczytać. A co ciekawsze – szukajcie wcx_ftp.ini i badajcie w totalu darmowe ftp'y :)
Być moźe ktoś wykradł Ci plik config.dat z katalogu GG i uzyskał loginn i hasło do twojego konta na GG.
Jakieś antywiry, antyspywary posiadasz??
Przy pomocy najprostszego trojana z niezabezpieczonego systemu moźna wykraść ten plik w kilkanaście minut. A i zabezpieczenia są do pokonania.
Jakieś antywiry, antyspywary posiadasz??
Przy pomocy najprostszego trojana z niezabezpieczonego systemu moźna wykraść ten plik w kilkanaście minut. A i zabezpieczenia są do pokonania.
Mail do administracji GG.
Strona 1 / 1