włamanie na gg – prosze o pomoc!
przepraszam, źe moźe zakładam nowy temat .. być moźe juź istnieje podobny .. ale mam straszny kłopot .. otóź ktoś włamuje mi się na gg .. wtedy mnie wywala .. a on rozmawia za mnie .. kiedy juź wejdę to dowiaduje się róźnych rzeczy .. ostatnio przez takie coś .. mogło dojść do tragedii .. :cry: przeskanowałem kompa z 100 razy i nic nie ma .. źadnego oprogramowania ani syfów .. naparwde nie wiem co mam zrobić .. jak się tego kogoś pozbyć .. rodzice zamierzają zgłosić to na policje .. ale ja nie jestem do końca tego pewien – czy to dobre rozwiązanie .. próbowałem zmienić hasła ale niestety nie mogę połączyć się z serwerem gg ..
prosze o pomoc .. bo ktoś przez swoje zachowanie spowodował wiele bólu dla osób mi bliskich .. a jeśli to traktuje jako zabawe .. to niech się zastanowi nad tym co pisze :(
jak ktoś się na tym zna i jest mi w stanie jakoś pomóc albo jakoś doradzić co mam zrobić – proszę o pomoc
prosze o pomoc .. bo ktoś przez swoje zachowanie spowodował wiele bólu dla osób mi bliskich .. a jeśli to traktuje jako zabawe .. to niech się zastanowi nad tym co pisze :(
jak ktoś się na tym zna i jest mi w stanie jakoś pomóc albo jakoś doradzić co mam zrobić – proszę o pomoc
Odpowiedzi: 5
Renilps:GG ma 2 hasła. Pierwsze to SERVERA GG, drugie to DOSTEPU DO GG. Zmien hasło do servera gg. Później ustaw gg, tak aby tego hasła nie pamietało i było trzeba je recznie wpisywac , wtedy nikt nie podprowadzi twojego hasła i nikt na gg nie wejdzie.
Hasła są przechowywane w pliku config.dat i sa do tego programy i je odczytuja... ale jak nie masz zapamietanego hasła to taki złodziej nic nie przeczyta. Mozliwe, ź emasz udostepniony folder z programem gg w sieci??? Posprawdzaj i wklepuj recznie hasło :)
To zwykłe,proste i w 100% skuteczne.
Zmien to hasło zanim ktos to zrobi za Ciebie ;)
GG ma 2 hasła. Pierwsze to SERVERA GG, drugie to DOSTEPU DO GG. Zmien hasło do servera gg. Później ustaw gg, tak aby tego hasła nie pamietało i było trzeba je recznie wpisywac , wtedy nikt nie podprowadzi twojego hasła i nikt na gg nie wejdzie.
Hasła są przechowywane w pliku config.dat i sa do tego programy i je odczytuja... ale jak nie masz zapamietanego hasła to taki złodziej nic nie przeczyta. Mozliwe, ź emasz udostepniony folder z programem gg w sieci??? Posprawdzaj i wklepuj recznie hasło :)
A to po co i coz to ma dac ?ford_mondeo:Hej..ja na twojm miejscu to zablokowałbym najpierw gosci na GG
big foot, zglos sprawe administratorom GG.
big foot:przepraszam, źe moźe zakładam nowy temat .. być moźe juź istnieje podobny .. ale mam straszny kłopot .. otóź ktoś włamuje mi się na gg .. wtedy mnie wywala .. a on rozmawia za mnie .. kiedy juź wejdę to dowiaduje się róźnych rzeczy .. ostatnio przez takie coś .. mogło dojść do tragedii .. :cry: przeskanowałem kompa z 100 razy i nic nie ma .. źadnego oprogramowania ani syfów .. naparwde nie wiem co mam zrobić .. jak się tego kogoś pozbyć .. rodzice zamierzają zgłosić to na policje .. ale ja nie jestem do końca tego pewien – czy to dobre rozwiązanie .. próbowałem zmienić hasła ale niestety nie mogę połączyć się z serwerem gg ..
Hej..ja na twojm miejscu to zablokowałbym najpierw gosci na GG (masz taką moźliwość w zakładce Kontakty) i zobaczyłbym co będzie dalej,a w ostatecznośći to moźna i na policję zgłosić
Podejrzewam ze haslo zmienisz korzystajac wylacznie z najnowszej wersji gg.
Strona 1 / 1