włamanie...
czy jest mozliwośc sprawdzenia czy ktoś włamał sie na muj komputer... ostatnio w mojej sieci jest nan ten temat bardzo gorąco poniewaź podobno jakiś administrator szpera sobie w komputerach uzytkowników sieci... Jak to sprawdzić i czy da sie temu jakoś zapobiedz...???
Odpowiedzi: 4
Przyznam sie bez bicia, ze o dyslekcji nie slyszalem. To fabia przed lekcjami ? :Polusia22:chyba nie słyszałeś o czyms takim ja dyslekcja...?!!!
Jaki system ma olusia22 ?
olusia22:chyba nie słyszałeś o czyms takim ja dyslekcja...?!!!
Owszem słyszałem, a wracająć do twojego pytania zmień sieć. A tak na powaźnie to zainstaluj sobie jakiegoś FIrewalla + SP2 do winxwp.
widocznie moźe to robic jak robi...(na forum naszej sieci czytałam ze wchodzi sobie na kompy i ściąga pliki a po za tym pozostawia pełno śmieci) moja siec jest tak dodupy źe takie afery są... A moje pytanie brzmiało jak to sprawdzić i czy da sie temu zapobiedz a nie potrzebne mi są komentarze na temat mojem ortografi... chyba nie słyszałeś o czyms takim ja dyslekcja...?!!!
olusia22:czy jest mozliwośc sprawdzenia czy ktoś włamał sie na muj komputer... ostatnio w mojej sieci jest nan ten temat bardzo gorąco poniewaź podobno jakiś administrator szpera sobie w komputerach uzytkowników sieci... Jak to sprawdzić i czy da sie temu jakoś zapobiedz...???
No to wkońcu jak włamanie :?: Czy administrator przegląda wasze komputery za pomocom sieci lokalnej. Co do tego drugiego to napewno przegląda sobie co macie poudostępniane w sieci, a poprauj nad ortografią i jeszcze jedną jak moźe wasz dostawca internetu włamywać wam się na kompy, przecieź gdyby to robił , to sam sobie musiał by zarobakować system, a przy okazji wam.
Strona 1 / 1