władca pierścieni: powrót króla
Podczas uruchomienia gry "Władca Pierścienia: Powrót Króla" pojawia mi się napis: "Zaloguj się z uprawnieniami administratora i spróbuj ponownie". Mój komputer to:
Athlon XP 1600+
GeForce MX 400 64 MB
256 RAM
Windows XP PRO
Athlon XP 1600+
GeForce MX 400 64 MB
256 RAM
Windows XP PRO
Odpowiedzi: 18
ojejku jak tu straszno na forum. Normalnie sie zaraz wyloguje bo zaraz mi bombe zrzucą talibańce z rodziny brtx .nununu moderator a taki niegrzeczny
No właśnie instalowałem tylko z obrazów. Oba okazały się walnięte – moźe były zrobione ze źle wypalonych płytek (tak jak mówisz brtx)
arcymag:brtx:Twoj IP mam Gosciu – teraz tylko kilka telefonow...
OOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!! Straszonko...........????
A co ty na to jak ktoś by Cię wyśledził i wybił Ci pół rodziny???????
NIGDY NIKOGO NIE STRASZ BO MOŻE BĘDZIESZ MUSIAŁ SPEŁNIĆ SWE GROŹBY,TYLKO CZY DASZ RADĘ????????
Aha – na pewno, moj IP jest IPkiem duuuuzej sieci osiedlowej a moja rodzina jest 150 km od miejsca mojego aktualnego pobytu. POza tym numer IP (lokalny na ktorym siedze) jest zarejestrowany na zupelnie inna osobe...
A majac IP wystarczy troche zjanomosci i kilka telefonow. Grozbe taka raz zrealizowalem – czyli da sie, ale koles byl leszczykiem :]
CO DO GRY – Brak plikow e–walker, wiaze sie z blednym wypaleniem CD, gdybys mial obrazy tych plyt zrobione CloneCD to poszlyby bez problemu wirtualnego napedu tegoz programu. U kompla to byl sposob.
mam AMD DUROM 1200 GM4 MX420 64ram 256 ramu Windows XP profesional Pirat Władca Pierscieni Pirat i dobze all chodzi :D
A tak wracając do gry. Nie chcąc kupować kota w worku, zdobyłem (w celach testowych) pirata. Przy instalacji 3CD pojawia się komunikat o niemoźności znalezienia pliku lub błędzie. Próbowałem instalacji z innej zdobytej płytki i problem się powtarzał.
Ktoś moźe spotkał sie z czymś podobnym? Z moźe jakoś rozwiązał ten problem?
Ktoś moźe spotkał sie z czymś podobnym? Z moźe jakoś rozwiązał ten problem?
...............zapachniało grozą.................
strach się bać co tu się dzieje :evil:
strach się bać co tu się dzieje :evil:
brtx:Twoj IP mam Gosciu – teraz tylko kilka telefonow...
OOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!! Straszonko...........????
A co ty na to jak ktoś by Cię wyśledził i wybił Ci pół rodziny???????
NIGDY NIKOGO NIE STRASZ BO MOŻE BĘDZIESZ MUSIAŁ SPEŁNIĆ SWE GROŹBY,TYLKO CZY DASZ RADĘ????????
Piotr_Sz:A czy twój windows jest orginalny
A czemu akurat windows?
Jest.
XeviL:Moźe 10% ze WSZYSTKICH zarejestrowanych userów ma pirata
Chyba raczej chodziło Ci o to, źe 10% ma legalnego.
XeviL:Moźe 10% ze WSZYSTKICH zarejestrowanych userów ma pirata
Chyba raczej chodziło Ci o to, źe 10% ma legalnego.
Juź to było na forum. Moźe 10% ze WSZYSTKICH zarejestrowanych userów ma pirata (albo wersje OEM której nie wliczam w statystyke bo to prawie darmo :D )
Juź to było na forum. Moźe 10% ze WSZYSTKICH zarejestrowanych userów ma pirata (albo wersje OEM której nie wliczam w statystyke bo to prawie darmo :D )
A czy twój windows jest orginalny
Maja inne, np wlasciwym postrzeganiem swiata :P Jutro przyjde ukrasc Ci komputer... albo nie dom! Przeciez nie bede debilem i nie bede kupwal czy budowal... Twoj IP mam Gosciu – teraz tylko kilka telefonow...
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
gosc masz racje ja tez sadze ze to debilizm bo ci co maja piraty nie maja takich problemow :)
i właśnie dlatego sądze źe kupowanie oryginalnych gier to debilizm i strata kasy
nie nie mam. mam tylko jedno konto które jest administratorem, a gra jest orginalna.
Moze problem z crackiem
A masz na xp nalozonego administratora ? tzn dodatkowe konto (profil)
A masz na xp nalozonego administratora ? tzn dodatkowe konto (profil)
Strona 1 / 1