wkurzający szum
otóź mam taki problem ze coś szumi mi w komputerze i to nie jest wentylator. jak ktoś by wiedział co to jest i jak to coś mozna wyeliminować niech napisze!! :evil:
Odpowiedzi: 11
Mój to ma tylko BMW z 10 litrowym silnikiem... ALe jak wchodzi na wysokie obroty – to tak jakby helikopter – więc doskonale rozumiem ten ból..
Zapomniałem o swoich bólach, czytajac Wasze expertyzy! Ale przyznam sie ,źe od niedawna dopiero wiem , źe procesor teź ma swój helikopter n :) .
mettal:SLAY3R:Uchem przeleć nad róźnymi komponentami
Ja do takich zabaw uposazam sie w stetoskop i badam pacjenta, najlepsza metoda :lol:
Złośliwości SLAY3R–a nie będę komentował: Pan Bóg nierychliwy, ale sprawiedliwy, natomiast do stetoskopu dołoźyłbym vinpocetynę 3xdz 1 tbl. 5mg. Pomoźe jak nic :lol:
SLAY3R:Uchem przeleć nad róźnymi komponentami
Ja do takich zabaw uposazam sie w stetoskop i badam pacjenta, najlepsza metoda :lol:
szybki:Przecieź słyszy to cały czas i jak otowrzy obudowe to musi zobaczyć co mu tam szumi.
Moźe mu tornado po procesorze lata :mrgreen:
Uchem przeleć nad róźnymi komponentami wewnątrz obudowy – innego sposobu nie ma.
Przecieź słyszy to cały czas i jak otowrzy obudowe to musi zobaczyć co mu tam szumi.
szybki:Odkręć obudowe i włącz komputer to moźe wtedy zobaczysz co ci tam szumi.
Tak po mojemu, to co najwyzej uslyszy :wink:
Jak nie wentylator to moźe twardziel a jak nie to moźe myszy siedz w kopie i szumią. :lol: :lol:
Moźe to:
Odkręć obudowe i włącz komputer to moźe wtedy zobaczysz co ci tam szumi.
Moźe to:
Odkręć obudowe i włącz komputer to moźe wtedy zobaczysz co ci tam szumi.
Ale wez na logike, co moze w komputerze szumiec ? Albo wentylator, albo naped CD/DVD, albo dysk twardy...
No chyba ze jak pisal EL NINO, masz pierunski przeciag w obudowie to i tez szumic moze :mrgreen:
No chyba ze jak pisal EL NINO, masz pierunski przeciag w obudowie to i tez szumic moze :mrgreen:
czyli co mam pozatykać te dziurki w komputerze :lol: yhyhyh (ej nie ten szum naprawde jest wkurzający)
Jak ktos bedzie wiedzial, napisze. Ja stawiam na przeciąg.DjJack:jak ktoś by wiedział co to jest i jak to coś mozna wyeliminować niech napisze!! :evil:
Strona 1 / 1