Wkrótce IE7, a co z IE6?
Zapraszamy do komentowania aktualności: Wkrótce IE7, a co z IE6?.
Odpowiedzi: 4
@Adam Stępień
Dziękuję bardzo za wyjaśnienia. Widocznie najwyższa pora, bym częściej odwiedzał centumXP. Za ewentualne nieścisłości wynikające z mojego poprzedniego komentarza przepraszam!
@LBK - zmiana nie nastąpi automatycznie. Pisaliśmy o tym w newsie: "a następnie program instalacyjny zapyta się czy aplikacja ma być zainstalowana natychmiast, później, bądź wcale" (http://www.centrumxp.pl/Aktualnosci/3014,Garść_informacji_o_Internet_Explorer.aspx). Dlatego też powstało pytanie czy ci, którzy nie zdecydowali się na upgrade do wersji siódmej, będą mieli zapewnione wsparcie dla swojej wersji 6 (wsparcie jako uaktualnienia, głównie aktualizacje zabezpieczeń).
Pozostawając przy moim XP i włączonych aktualizacjach, z tego, co zapowiadał wcześniej Microsoft, wynikało, że IE7 przyjdzie jako aktualizacja krytyczna, więc o co chodzi z tym wsparciem dla IE6 SP1 przy NT5.1, skoro jak powyższe zdanie mówi,aktualizacja do IE7 nastąpi samoczynnie. Zmiana jakaś?
Pozdrawaim!
Ja i tak będę miał vistie i IE 7 wienc nawet ni będę mi potrzebne aktualizacje do IE 6 i XP
Strona 1 / 1