Wkoncu Formatowanie (Reinstalacja)
tak...wkoncu...po prostu musze to zrobic,tylko juz nie pamietam jak juz ktos o tym wspominal ale zapomnialem... no nic teraz juz nie zapomne,wkoncu liczy sie praktyka a wiec bardzo prosze o instrukcje jak sformatowac dysk z xp oraz pozostale dyski,chce to zrobic przez weekendzeby na poniedzialek miec juz nowa istalacje a wiec czekam
z gory wielkie dzieki
z gory wielkie dzieki
Odpowiedzi: 20
jesli masz ge force zainstaluj detonatory 41.xx ajesli radeona nojnowsze catalyst to powinno pomoc w Q3 i UT2003
poddaje sie :( juz nic nie kumam, zrobilem scandisk – zadnych bledow, niedziala jeszcze 3dmark, a dziala fifa2k3, chyba cos spiepszylem z tym winem poza tym teraz ciagle wyskakuje mi blad jakiegos WMI, co to qrwa jest, wzialem szczegoly i jest jakas wzmianka o kernel32.dll, pamietam ze 98 to oznaczalo powazny blad, niewiem juz co robic :( myslalem ze to moze przez emule(wczoraj zainstalowalem)ale wczesniej wszystko chodzilo, wlasciwie to nawet dzis rano wszystko bylo w porzo, chyba zainstaluje jakiegos antywira i sprawdze kompa, klopot bedzie jak nic nie wykryje, ma ktos moze jakis pomysl co moge zrobic zeby opanowac ten bajzel :?: mi sie nasuwa mysl tylko kolejnego formaru dysku(dobrze ze mam jeszcze tamte dyskietki :) ) moze teraz sprobuje wersji PRO?
ale chcialbym wiedziec dlaczego mam teraz te bledy :(
teraz nawet przewija mi sie w glowie mysl przesiadki na ps2, co z tego ze wykosztowalem sie na taki sprzet
skoro przsparza mi on tylko klopotow, konsolke podlaczam do tv wkladam plytke i gram w vice city z srednia 60FPS, czy mozecie mi w jakis sposob pomoc z tym komputerem :?: jesli tak to jak najszybciej postawcie posta :cry:
ale chcialbym wiedziec dlaczego mam teraz te bledy :(
teraz nawet przewija mi sie w glowie mysl przesiadki na ps2, co z tego ze wykosztowalem sie na taki sprzet
skoro przsparza mi on tylko klopotow, konsolke podlaczam do tv wkladam plytke i gram w vice city z srednia 60FPS, czy mozecie mi w jakis sposob pomoc z tym komputerem :?: jesli tak to jak najszybciej postawcie posta :cry:
DLACZEGO??? WLASNIE WLANCZAM Q3 I GRAM NA DM Z BOTAMI, ZARAZ ODPALAM CTF,LADUJE PLANSZE :APLIKACJA Q3 SPOWODOWALA PROBLEM NASTAPI JEJ ZAMKNIECIE;TAK SAMO JEST W UT2003A UT WYSKAKUJE COS TAKIEGO:
CRITICAL ERROR
GENERAL PROTECTION FAULT!
HISTORY: FLIGHTMANAGER::INIT>–URENDER::INIT
CO SIE QRWA STALO????
ODPALAM MAFIE ALBO GTA3 I NIC, DZIALA NORMALNIE
A TU ???
ZROBILEM RESET ZARAZ SCANDISK, ALE JAK NIE POMOZE, TO NIEWEIM, DOPIERO REINSTALOWALEM WINA
JAK KTOS Z OBECNYCH NA TYM FORUM WIE O CO CHODZI I MOZE MI POMOC TO BARDZO PROSZE!!!!!!!!
POMOZCIE!!!!!!!!!!!
CRITICAL ERROR
GENERAL PROTECTION FAULT!
HISTORY: FLIGHTMANAGER::INIT>–URENDER::INIT
CO SIE QRWA STALO????
ODPALAM MAFIE ALBO GTA3 I NIC, DZIALA NORMALNIE
A TU ???
ZROBILEM RESET ZARAZ SCANDISK, ALE JAK NIE POMOZE, TO NIEWEIM, DOPIERO REINSTALOWALEM WINA
JAK KTOS Z OBECNYCH NA TYM FORUM WIE O CO CHODZI I MOZE MI POMOC TO BARDZO PROSZE!!!!!!!!
POMOZCIE!!!!!!!!!!!
ja uźywam clone cd w wersji 4.0.1.9 a serial do niego
1818247038–2–4110538150–3216547361
1818247038–2–4110538150–3216547361
ok, jakto po instalcji programow od nowa przydalyby sie siakies seriale, wiec jesli nie stanowi to dla was problemu to podzruccie tutaj seriale do:
clone cd (4.XX)
alcohol(1.20,1,41,221)
3d mark 2001 SE
WinRAR (3.11)
getright (5.00)
a jak juz przy serialach to przydalby mi sie jakis dzialajacy do multiplaya przez UT2003 bo narazie jakims tam programem lacze sie z serverami, i do q3 bo zgubilem starego(serio :( )
bede wdzieczny
clone cd (4.XX)
alcohol(1.20,1,41,221)
3d mark 2001 SE
WinRAR (3.11)
getright (5.00)
a jak juz przy serialach to przydalby mi sie jakis dzialajacy do multiplaya przez UT2003 bo narazie jakims tam programem lacze sie z serverami, i do q3 bo zgubilem starego(serio :( )
bede wdzieczny
dobra udalo sie dzieki wszystkim, ktorzy tu cos od siebie napisali a w szczegolnosci aligatorowi
bez ktorego bym sobie raczej nie poradzil
ps juz dwa razy milaem blad explorera :( ale jusz instaluje service packa :)
dobra udalo sie dzieki wszystkim, ktorzy tu cos od siebie napisali a w szczegolnosci aligatorowi
dzieki komus z tego forum mam juz wersje tego programu do home,jutro z rana zaczynam,wieczorem win bedzie wygladal jak z ksiezyca :twisted: :wink:
patrzylem jeszcze na tej stronie co wczesniej podawales i tam wzialem more information i tam mam rozne wersje tego programu i w roznych jezykach moze cos stamtad sciagnac???
masz jakiegos innego linka do tego programu? albo przyslij mi go na maila gen02@tenbit.pl , bo od prawie pieciu godzin nie moge tego sciagnac ciagle server zapchany :( a chcialbym w koncu zaczac.... 8)
qrwa server is busy, ile jeszcze bede czekal :evil:
mam taką nadzieję... :evil: :wink: :lol:
no ale chyba dzisiaj sie juz uda ;)
to chyba bedzie ten plik:
Dyskietki bootujące dla Windows XP SP1 PL Home Edition
no ale chyba dzisiaj sie juz uda ;)
no to je formatuj ! a tu masz do home: http://infojama.pl/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=1
i ruszaj w końcu z tą instalacją... :roll:
i ruszaj w końcu z tą instalacją... :roll:
a juz zrobilem te dyskietki :(
nie rób tego, od XP do Home nie pasuje i odwrotnie, zaraz Ci znajdę do Home...