witam
:) częsty dylemat wielu uźytkowników, który program antywirusowy tak naprawdę jest najlepszy? Zdaniem fachowców podobno Norton AntiVirus ale czy aby napewno? Czy są lepsze zwłaszcza pod Windows XP?
Odpowiedzi: 5
ja uźywam obecnie kasperskego [przesiadka z Avasta Pro, był taki sobie]. do tego Ad–Aware Pro 1.06 do robactwa wszelakiego. Te dwa monitorują system Oprócz tego freewarowe HijackThis oraz CWShredder, którymi "czeszę" mojego XP Pro SP2 od czasu do czasu. Firewall systemowy. I nie mam problemów z bezpieczeństwem, choc wiadomo, źe od czasu do czasu coś się wslizgnie, ale zaraz ukręcam temu łeb. I tyle.
Aha, słyszłem, źe ludzie jako dodatkowy program do Kasperskieego uźywają i chwalą Kaspersky Antihacker. ponoć dobry firewall.
Aha, słyszłem, źe ludzie jako dodatkowy program do Kasperskieego uźywają i chwalą Kaspersky Antihacker. ponoć dobry firewall.
IMO źaden :mrgreen:
częsty dylemat wielu uźytkowników, który program antywirusowy tak naprawdę jest najlepszy? Zdaniem fachowców podobno Norton AntiVirus ale czy aby napewno? Czy są lepsze zwłaszcza pod Windows XP?
tutaj troche na temat
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=46760
IMO Kaspersky, którego uźywam.
Były juź wiele razy takie tematy. Poszukaj w archiwum.
Strona 1 / 1