Witam wszystkich :)
Witam, jestem nowa :) Mam nadzieję, źe będziemy się tutaj fajnie bawić i uczyć zarazem :)
Małe pytanko... Ile tu jest dziewczyn :?: Mam nadzieję, źe nie wyjdę na jedyną, która się komputerami interesuje :P :D
Małe pytanko... Ile tu jest dziewczyn :?: Mam nadzieję, źe nie wyjdę na jedyną, która się komputerami interesuje :P :D
Odpowiedzi: 20
theboss78:Pawek:Kiedy przyjdą jacyś nowi forumowicze się z nami przywitać... Juź nie moge się doczekać kolejnego warczenia :mrgreen:
Moze nagraj to sobie i ustaw jako dzwiek powitalny wina.
Eeeeeeee kicha będzie, bo Wina wyłączam raz na parę dni.
Pawek:Kiedy przyjdą jacyś nowi forumowicze się z nami przywitać... Juź nie moge się doczekać kolejnego warczenia :mrgreen:
Moze nagraj to sobie i ustaw jako dzwiek powitalny wina.
Kiedy przyjdą jacyś nowi forumowicze się z nami przywitać... Juź nie moge się doczekać kolejnego warczenia :mrgreen:
Slayer do mnie się przypinasz :?:
Pawka się czep, będzie większy poźytek :mrgreen: :mrgreen: :lol:
Pawka się czep, będzie większy poźytek :mrgreen: :mrgreen: :lol:
Chyba takich rzeczy to nie produkuja.
Weź se załuź jaki tłumik na otwór gębny. :mrgreen:
theboss78:Pawek:Aleź to miód na me biedne uszy... I jedyne mądre rzeczy co On tu pisze :mrgreen:
Lizus. :wink: :wink: :wink:
I dodam tylko, będzie wpierdziel :lol:
No i klasycznie, powitanie dla nowych:
aligator wita takźe wrrrrrrr...
:wink: :wink: :wink:
welcome to the jungle
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pawek:Aleź to miód na me biedne uszy... I jedyne mądre rzeczy co On tu pisze :mrgreen:
Lizus. :wink: :wink: :wink:
SLAY3R:Pawek:Witam serdecznie :wink: ... Poczekajmy jednak na oficjalne przywitanie ze strony aligatora :mrgreen:
Cicho siedź, bo aligator zaraz znowu zacznie warczeć jak stary odkurzacz :mrgreen:
Aleź to miód na me biedne uszy... I jedyne mądre rzeczy co On tu pisze :mrgreen:
Pawek:Witam serdecznie :wink: ... Poczekajmy jednak na oficjalne przywitanie ze strony aligatora :mrgreen:
Cicho siedź, bo aligator zaraz znowu zacznie warczeć jak stary odkurzacz :mrgreen:
Ja teź jestem tutaj raczej nowy... jestem od około 2. tygodni. Bardzoej udzielam się na www.forum.dobreprogramy.pl Ale pewnie tutaj niedługo będę bardziej aktywny. :)
Witam serdecznie :wink: ... Poczekajmy jednak na oficjalne przywitanie ze strony aligatora :mrgreen:
No no no.Coraz wiecej kobiet na forum. :D :D :D :D
witamy nastepna przedstwaicielke plci pieknej :wink:technogirl:Teź jestem nowa wiec witam wszystkich a w szególnosci właśnie WindA. Nie jestes jedyna kobietka co się kompami interesuje
Teź jestem nowa wiec witam wszystkich a w szególnosci właśnie WindA. Nie jestes jedyna kobietka co się kompami interesuje
Winda widać źe jesteś miłą i sympatyczną osobą więc bardzo sie cieszę(ymy) źe dołączyłaś do tego forum...
Miłego przebywania na forum :P
POZDRAWIAM(y) CIĘ CIEPŁO :)
Miłego przebywania na forum :P
POZDRAWIAM(y) CIĘ CIEPŁO :)
Dziękuję Wam za ciepłe przyjęcie :)
Muszę się jeszcze wiele nauczyć ale w miarę moźliwości postaram się pomagać :)
Muszę się jeszcze wiele nauczyć ale w miarę moźliwości postaram się pomagać :)
Równie serdecznie i ciepło Witam nową osobę na tym forum. Tym bardziej cieszę się źe jest to dziewczyna poniewaź ostatnio zauwaźyłem źe jakoś dziwnie mało kobiet siedzi przy komputerach.
Życzę ci Windo jak najmniej problemów z komputerem i jak najtrafniejszych porad na tymźe forum.
Życzę ci Windo jak najmniej problemów z komputerem i jak najtrafniejszych porad na tymźe forum.
Równie serdecznie i ciepło Witam nową osobę na tym forum. Tym bardziej cieszę się źe jest to dziewczyna poniewaź ostatnio zauwaźyłem źe jakoś dziwnie mało kobiet siedzi przy komputerach.
Rarytas ? No to mnie dopiero onieśmieliłeś... :wink: