Witam wszystkich :)
Witam, jestem nowa :) Mam nadzieję, źe będziemy się tutaj fajnie bawić i uczyć zarazem :)
Małe pytanko... Ile tu jest dziewczyn :?: Mam nadzieję, źe nie wyjdę na jedyną, która się komputerami interesuje :P :D
Małe pytanko... Ile tu jest dziewczyn :?: Mam nadzieję, źe nie wyjdę na jedyną, która się komputerami interesuje :P :D
Odpowiedzi: 20
EL NINO, jeszcze nie puszczaj bo za wcześnie na zamknięcie :lol: :lol:
A co WindA ? Ja to juz nie moge wiąchy puscic ? Tylko sprobuj mi zamknac topika pozniej :P :P :lol: .aligator:Puść WindA jakąś wiązankę to będziemy mogli topic zamknąć bo na psy zszedł :P :wink:
eee .. a co tu jest grane ?
normalnie regularne czatownictwo, aź strach patrzeć 8)
Lezio ? czujesz się bezpieczny ? bo bez zęba juź byś się tak ładnie nie uśmiechał....
:lol:
normalnie regularne czatownictwo, aź strach patrzeć 8)
by nie dostać kopa od the jungle :mrgreen:
Lezio ? czujesz się bezpieczny ? bo bez zęba juź byś się tak ładnie nie uśmiechał....
:lol:
Lezio111:widze źe się szerzy zaraza z forum battlenet.pl :P
Jaka zaraza... :?: :roll: :wink:
Naprawdę??? :lol:
dorzucasz 3 po 3 , na forum sie nie przyzna to sie al quaidą broni, by nie dostać kopa od the jungle :mrgreen:
BTV:
widze źe się szerzy zaraza z forum battlenet.pl :P
dorzucasz 3 po 3 , na forum sie nie przyzna to sie al quaidą broni, by nie dostać kopa od the jungle :mrgreen:
BTV:
widze źe się szerzy zaraza z forum battlenet.pl :P
OOOOOOO wypraszam sobie, na pewno nie przeze mnie 8)
Ostatnio nie miałem czasu (czyt. byłem na odwyku :lol: ) , z deka oduczyli mnie palenia gumy, chlania denatu i budowania zapalników dla islamskich terrorystów (śmierć ETA!!! :o ), ale o forum nie wspomniałem im – tak trzeźwy wtedy nie byłem :mrgreen:
Musze kończyć, ordynator mnie woła, chyba znowu jakieś tortury na krześle pod napięciem :D
Musze kończyć, ordynator mnie woła, chyba znowu jakieś tortury na krześle pod napięciem :D
Aligator, róźnych się po mnie rzeczy moźna spodziewać ale nie wiązanki :mrgreen: A temat po co zamykać... Powygłupiać się dla zdrowia trzeba :lol: A nie wszędzie wolno...
O tym mówiłem, o tym:
A ty zawsze qurna na mnie winę zźucasz :evil: Przyjźyj się faktom.
:mrgreen:
Pawek:Poczekajmy jednak na oficjalne przywitanie ze strony aligatora :mrgreen:
A ty zawsze qurna na mnie winę zźucasz :evil: Przyjźyj się faktom.
:mrgreen:
SLAY3R:Ciekawe przez kogo ??
Sam w siebie kamieniem rzucasz :?:
Tylko podziwiać, takich sprawiedliwych :lol:
Ciekawe przez kogo ??
Puść WindA jakąś wiązankę to będziemy mogli topic zamknąć bo na psy zszedł :P :wink:
Ale się ciekawie temat zmienił :P :lol:
jak mozna przeczytac – chyba nie do konca... :lol:
O, Lezion :!: Z choinki się urwałeś ? Cie nie było. Coś mówiłeś źe na odwyk idziesz. Jak tam kuracja się udała :?: :lol:
Witam, i o zdrowie pytam :)
Jak nie? a maski gazowe to co??? :mrgreen: :)
Moźe nie za poręczne, ale zdeka stunningować, i mamy spokój na parę miesięcy od forum :lol:
Chyba takich rzeczy to nie produkuja.
Jak nie? a maski gazowe to co??? :mrgreen: :)
Moźe nie za poręczne, ale zdeka stunningować, i mamy spokój na parę miesięcy od forum :lol:
WindA:Technogirl, witaj na forum :)
A swoją drogą to dlaczego tak mało dziewczyn się kompami interesuje... :?:
Bo paznokcie się łamią i niszczą od stukania na klawerce :wink:
Bo ... z lalkami mniej klopotow ? :mrgreen: :mrgreen:WindA:A swoją drogą to dlaczego tak mało dziewczyn się kompami interesuje... :?:
WindA:Technogirl, witaj na forum :)
Na to pytanie to nawet najstarsi gorale nie znaja odpowiedzi.
Takie czasy.
Technogirl, witaj na forum :)