Witam wszystkich :)
Witam, jestem nowa :) Mam nadzieję, źe będziemy się tutaj fajnie bawić i uczyć zarazem :)
Małe pytanko... Ile tu jest dziewczyn :?: Mam nadzieję, źe nie wyjdę na jedyną, która się komputerami interesuje :P :D
Małe pytanko... Ile tu jest dziewczyn :?: Mam nadzieję, źe nie wyjdę na jedyną, która się komputerami interesuje :P :D
Odpowiedzi: 20
oto fotka naszej koleźanki z klasy na lekcji P.O. w perdekcyjnie załoźonym OP–1
grzesiek1711:Pawek mam nadzieję źe nie załoźysz tak tego OP–1 jak nasza kochana koleźanka z klasy :P (ale nogę na szyję zarzuci)
Tiaaaaaaa... Nie mam szans... to było nie do pobicia... Moźe fotkę, źeby koledzy teź wiedzieli o czym my tu gadu–gadu :?:
SLAY3R:To ty?
Przyznaj się ukradłeś spodnie dla gościa z obcięta nogą.
Wstydziłbyś się inwalidę okradać ty....
:mrgreen:
Albo woda w piwnicy bo na 13 to niepodejrzewam... nawet w '97 takiego stanu nie było :lol:
No i EL sam dla siebie będzie moderatorem i tymi innymi władzami. Bedzie sobie topici zamykał, bany wystawiał i tym podobne. Swoiste perpetum–mobile :wink:
Pawek mam nadzieję źe nie załoźysz tak tego OP–1 jak nasza kochana koleźanka z klasy :P (ale nogę na szyję zarzuci)
EL NINO jaki Ty jestes wulgarny.
To ty?
Ale ja sie nie boje :lol: :lol: :lol: :Pawek:Bym Wam coś pokazał, ale się boję... :roll:
Nie bójta się, Generale...
Bym Wam coś pokazał, ale ja się z kolei boję, bo to nieprzyzwoite... :roll:
Bym Wam coś pokazał, ale ja się z kolei boję, bo to nieprzyzwoite... :roll:
Tylko sie nie pomyl i nie zaloz górą na dół, bo bedziesz mial sporo luzu w kroku :mrgreen: .Pawek:Spoko, ja sie nie dam... Nałoźę OP–1 i luzik 8)
P.S. Sam se bede pisal – na Berdyczow :P .
Spoko, ja sie nie dam... Nałoźę OP–1 i luzik 8)
Jak to kto?
EL NINO załoźy sobie jeszcze ze 30 kont i będzie pisał, tu pytanie tam odpowiedź.
Tylko z konta uźytkownika EL NINO tak jak teraz będzie pisał same głupoty.
:mrgreen: :twisted:
EL NINO załoźy sobie jeszcze ze 30 kont i będzie pisał, tu pytanie tam odpowiedź.
Tylko z konta uźytkownika EL NINO tak jak teraz będzie pisał same głupoty.
:mrgreen: :twisted:
Tylko EL NINO.
Naszczescie wyslal innaczej ta wiadomosc.
Naszczescie wyslal innaczej ta wiadomosc.
EL NINO chcesz nas tu zagazować :?: :lol:
To kto potem na forum będzie pisał jak wszyscy padną :?: :lol: :lol:
To kto potem na forum będzie pisał jak wszyscy padną :?: :lol: :lol:
Juz mialem utworzona nowa wiadomosc ale na szczescie posta Pawka przeczytalem. Faktycznie moglyby sie kable powyginac :P :P .SLAY3R:I jak to mu wysłałeś? Mailem?
P.S. ali – Servisco dostarczy w extra puszce z zyczeniami zdrowia :mrgreen: .
SLAY3R:EL NINO:To w takim razie specjalnie dla aligatora tylko bąka puszcze :mrgreen: :lol: .
I jak to mu wysłałeś? Mailem?
Puk, puk – co co Ty... Internet chcesz zapchać :idea: :P :mrgreen:
EL NINO:To w takim razie specjalnie dla aligatora tylko bąka puszcze :mrgreen: :lol: .
I jak to mu wysłałeś? Mailem?
EL NINO:Dobra jest. To w takim razie specjalnie dla aligatora tylko bąka puszcze :mrgreen: :lol: .
Cały Ty... :mrgreen:
Dobra jest. To w takim razie specjalnie dla aligatora tylko bąka puszcze :mrgreen: :lol: .WindA:EL NINO, jeszcze nie puszczaj bo za wcześnie na zamknięcie :lol: :lol:
aligator:cały czas te same, stare i oklepane :mrgreen:
To jest klasyka.Nowosci tez sie przydadza.:D :D
EL NINO:A co WindA ? Ja to juz nie moge wiąchy puscic ? Tylko sprobuj mi zamknac topika pozniej :P :P :lol: .aligator:Puść WindA jakąś wiązankę to będziemy mogli topic zamknąć bo na psy zszedł :P :wink:
Czekam aź WindA puści bo Twoich to juź wszyscy na forum dość mają. No i cały czas te same, stare i oklepane :mrgreen: