Witam wszystkich :)
Witam, jestem nowa :) Mam nadzieję, źe będziemy się tutaj fajnie bawić i uczyć zarazem :)
Małe pytanko... Ile tu jest dziewczyn :?: Mam nadzieję, źe nie wyjdę na jedyną, która się komputerami interesuje :P :D
Małe pytanko... Ile tu jest dziewczyn :?: Mam nadzieję, źe nie wyjdę na jedyną, która się komputerami interesuje :P :D
Odpowiedzi: 20
Byles ich nie cytowal bo bana za "wyrazanie sie" dostaniesz :mrgreen: :lol: .Rebe:... udało mi się podrzucić EL NINO keylogger–a i teraz mogę Jego teksty czytywać :wink:
Normalnie Twa przebiegłość i zaradność mnie w tej chwili poraziła :P :twisted: :D
Pawek – no masz :wink:
Ale przynajmnie dzieki temu widzisz, źe ja teź bywam omylny :wink:
Tak to jest jak się z komputera korzysta tyklko do pisania . W sytuacji, gdy trzeba uźyć jakiegoś innego oprogramowania niź notatnik to się człek gubi :mrgreen:
PS. Jednak jak dobrze pokombinować to i z tego moźna wybrnąć:
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?p=85295#85295 :lol:
Ale przynajmnie dzieki temu widzisz, źe ja teź bywam omylny :wink:
Tak to jest jak się z komputera korzysta tyklko do pisania . W sytuacji, gdy trzeba uźyć jakiegoś innego oprogramowania niź notatnik to się człek gubi :mrgreen:
PS. Jednak jak dobrze pokombinować to i z tego moźna wybrnąć:
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?p=85295#85295 :lol:
Rebe:To proste – oto odpowiedź na pytanie otwierające – udało mi się podrzucić EL NINO keylogger–a i teraz mogę Jego teksty czytywać :wink:
Pawek – pewnie, źe z komputerami moja praca ma duźo wspólnego.
Uźywam ich co dnia – jako maszyny do pisania :P
Hehe... chyba Ci się topicy pomyliły, Rebe :P
To proste – oto odpowiedź na pytanie otwierające – udało mi się podrzucić EL NINO keylogger–a i teraz mogę Jego teksty czytywać :wink:
Pawek moźesz grać w hororach.
Charakteryzacja nie będzie Tobie potrzebna.
Czas poszukać dobrego agenta. :wink: :lol:
Charakteryzacja nie będzie Tobie potrzebna.
Czas poszukać dobrego agenta. :wink: :lol:
Pawek:Umówmy się, źe profesjonalizmem podzieliliśmy się z Grześkiem po połowie :wink: Kasą teź :mrgreen:
To juź teraz wszystko jasne 0 : 2 = ..... :mrgreen:
Umówmy się, źe profesjonalizmem podzieliliśmy się z Grześkiem po połowie :wink: Kasą teź :mrgreen:
Widac ten profesjonalizm.
Normalnie fachowo zrobione zdjecie.
No to widze, ze grzesiek1711 zarobisz miliony na tym zdjeciu.
Normalnie fachowo zrobione zdjecie.
No to widze, ze grzesiek1711 zarobisz miliony na tym zdjeciu.
No to ja jestem autorem tego zdjęcia.
Mam pytanie: Czy zauwaźyliście prefekcyjne rozmycie spwodowane nagłym ruchem rąk (bo w jednej nie byłem w stanie utrzymać komórki – taka pompa była)???
Mam pytanie: Czy zauwaźyliście prefekcyjne rozmycie spwodowane nagłym ruchem rąk (bo w jednej nie byłem w stanie utrzymać komórki – taka pompa była)???
WindA:Szkoda, źe ja nie mam jakiegoś takiego zdjęcia... :D
Prawde mówiąc to ja niewidziałem nawet "innego" hmm... jakby dobrze pomyśleć to ŻADNEGO :? :wink:
Szkoda, źe ja nie mam jakiegoś takiego zdjęcia... :D
zdjecie profesjonalne nie ma co... ja bym je wysłał do ckma abo innej gazetki... chciałbym aby bylo na rozkladówce :D hyhyhy – widac na nim prawdziwe oblicze PAWKA :D:D:D:D:D:D:D nagrode modelowi jakas ufundowac czeba!!!!!!!! fotograf jak zobaczyl fotke to zemdlal pewnie z wrazenia :D:D:D:D:D:D:D normalnie TWARZ ROKU :D:D:D:D:D:D:D hyhyhyhyhyhy... wiecej takiego HARDKORU :D:D:D:D:D:D:D:D:D jestem za!!!!!!!!!!!!!!
aligator:Smęty straszne w tym topicu
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Smęty ? To nas rozwesel... :D
Smęty straszne w tym topicu
Pomyślimy :twisted: :mrgreen:
SLAY3R:W drugą stronę ten pomysł teź działa – moźesz przenieść samą muszlę klozetową do pokoju z kompem :mrgreen:
A rura odpływowa ? :P Czy jak to się tam nazywa... :D
Temat WC moźe zostawmy :lol:
WindA:BESTIA to moźe nie ale TYGRYSEK bardziej pasuje :mrgreen: Zdjęcie świetnie nadaje się na awatar :lol:
Nie prowokuj Pawka do tego czynu.
Potem za kaźdym razem jak się będzie wchodzić do tematu gdzie Pawek coś napisał będziemy sapdać na podłogę. Nie wiem jak ty ale ja długo tak nie pociągnę.
A w kosekwencji za parę lat wyginie ludzkość.
:mrgreen:
BESTIA to moźe nie ale TYGRYSEK bardziej pasuje :mrgreen: Zdjęcie świetnie nadaje się na awatar :lol:
B E S T I A :twisted: