Witam , podobno winda xp (tylko nie wiem czy home tez)...

posiada wbudowanego firewalla. Ja mam wersje home i nie moge tego znalezc.Czy mozecie mi powiedziec gdzie tego szukac , bo musze troszke poszperac w ustanieniach?
dzieki za pomoc

Odpowiedzi: 7

A kto Ci powiedzial ze mam wersje z crackiem? tak sie sklada ze mam akurat oryginala ;–)
t123
Dodano
07.12.2002 15:35:12
A kto Ci powiedzial ze mam wersje z crackiem? tak sie sklada ze mam akurat oryginala ;–)
t123
Dodano
07.12.2002 15:35:12
Bo jest jak wlaczysz firewalla i klikniesz na ustawienia to tam sa obcje (uslugi) jaki maja byc dostepne.Mozna zablokowac odpowiednie porty.Ale jak masz mozliwosc przesiadz sie na professionala (wersja korporacyjna)
– brak linitu zmieniania konfiguracji sprzetowej
– brak potrzeby rejstracji
– nie jest okrojony za wszystkiego co moze sie naprawde przydac
Masz home z crackiem ale nigdy do konca nie wiadomo czy crack nie (zniszczyl) windoowsa. Czy bedzie od po scrackowaniu dobrze dzialal.
zbor
Dodano
07.12.2002 14:52:24
dzieki za pomoc , ale myslalem ze ten firewall to troszke bardziej zlozona konfiguracja a nie tylko wlacz/ wylacz ;–))
Ale dzieki za pomoc
t123
Dodano
05.12.2002 15:12:15
gratuluje seteczki, a do postu to w home tesh jest firewall i w tym samym miejscu sie do niego dostajesh co w pro, czyli tak jak post wyźej
roadrunner
Dodano
05.12.2002 15:06:37
Hawk! Jest to w nastepujacej lokalizacji:
Moje miejsca sieciowe –> prawy przycisk myszy –> z menu wybierz Własciwoasci. Otworzy sie okno o nazwe Połączenia sieciowe. Tam znow prawy przyscisk myszy na Połączeniu lokalnym, z menu tez wybierz Właściwosci.
Z okna ktore wyskoczy kliknij na zakładke Zawansowane, tam to powinno byc. W XP PRO JEST.
Polecam uaktualnienie do tej własnie wresji.
Pozdrówka;)

:!: :!: :!: MOJ 100–tny POST :!: :!: :!:
brtx
Dodano
05.12.2002 14:50:20
Hawk! Jest to w nastepujacej lokalizacji:
Moje miejsca sieciowe –> prawy przycisk myszy –> z menu wybierz Własciwoasci. Otworzy sie okno o nazwe Połączenia sieciowe. Tam znow prawy przyscisk myszy na Połączeniu lokalnym, z menu tez wybierz Właściwosci.
Z okna ktore wyskoczy kliknij na zakładke Zawansowane, tam to powinno byc. W XP PRO JEST.
Polecam uaktualnienie do tej własnie wresji.
Pozdrówka;)

:!: :!: :!: MOJ 100–tny POST :!: :!: :!:
brtx
Dodano
05.12.2002 14:50:20
t123
Dodano:
05.12.2002 13:11:27
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1