Wiszacy Windows XP
witam.mam laptopa toshiba WinXP Pro SP1.otoz wszystko dziala dobrze dopoki nie wsadze plyty do do napedu Dvd(dodam ze jest to tez wypalarka dvd multinorm–+,jedyny naped w tym kompie)caly system sie zawiesza,to znaczy nie idzie nic i pozostaje mi tylko zresetowanie kompa.bez plyty chodzi wszystko ok. na czym moze polegac problem ??? komp jest stosunkowo nowy ma niecale 3 miesiace.pozdrawiam
d.m.
PS.dodam ,ze zawiska zaczyna sie jak naped zaczyna odczytywac plyte.w trybie awaryjnym jest wszystko normalnie.
d.m.
PS.dodam ,ze zawiska zaczyna sie jak naped zaczyna odczytywac plyte.w trybie awaryjnym jest wszystko normalnie.
Odpowiedzi: 2
Witam
Ja mam laptopa z DVD–rom – Win98 (4 lata).Miałem róźne problemy z napędem i miałem teź coś takiego jak TY. Pomógł tylko format (niestety).
Pozdrawiam
Ja mam laptopa z DVD–rom – Win98 (4 lata).Miałem róźne problemy z napędem i miałem teź coś takiego jak TY. Pomógł tylko format (niestety).
Pozdrawiam
Jesli idzie w awaryjnym, winny moze byc jakis sterownik lub aplikacja. Sprawdzales juz w "Podgladzie zdarzen" jakie bledy pojawiaja sie mniej wiecej w czasie wystapienia bledu/zawieszenia ? Podglad znajdziesz przez Panel sterowania –> Narzedzia administracyjne.
Strona 1 / 1