wirus w ramsys.exe
od pwnego czasu moj norton antyvir wykrywa w XP w pliku ramsys.exe jakiegos virusa czy backdora, niewiem czy ten plik to sciema czy to jakis wazny plik systemowy, ale po usunieciu wyaswietlaja sie komunikaty windows–ze ten plik jest potrzebny i ze nie moze go znalezc–zaden antyvir nie potrafi naprawic pliku tylko albo go usuwa albo poddaje kwarantannie–moze ktos wie jak usunac tego wirusa i co to wogole jest ten ramsys.exe?
Odpowiedzi: 20
Poza tym na G DATA Software jest kupa bezpłatnych programików do skaningu av.przeciw określonym gównom.M.inn.Bloodhound :lol:
A posiada ktoś programik do uruchomienia tego na stałe?? :oops: Anti Viren Kit 11
Bardzo ładnie wygląda :D
Bardzo ładnie wygląda :D
Najwyraźniej to nie jest plik potrzebny systemowi, bo ja go n ie mam na dysq. Wywal go na dyskietke i usuń z dysku twardego. Reset i wyniki :)
Nie będę dyskutował nad przydatnością Nortona,bo jest to klasa sama w sobie.Natomiast AVK 11 jest klasą rumuńsko–polską teź z kwarantanną.O tyle lepiej,źe plik moźna przesłać do Pogotowia antywirusowego,z którego i tak nie dostaniesz odp.Dlatego proponuję NOD32 lub wybór programów na www.antywirus.note.pl
Z drugiej strony,plik moźe być juź tak mocno zniszczony,źe nadaje się tylko do kasacji.... :(
Z drugiej strony,plik moźe być juź tak mocno zniszczony,źe nadaje się tylko do kasacji.... :(
No ja na starym dysku wypuściłem zawirusowany plik do badań nad progrmem antivirusowym :D
No ja na starym dysku wypuściłem zawirusowany plik do badań nad progrmem antivirusowym :D
B3T0N:Anti Viren Kit??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kit to kit :wink:
Ja jadę na NAV 2003 (Norton AntiVirus–dla dociekliwych)i dobrze źe inni maja inne programy i gusta, bo chociaź jest wymiana poglądów, a nie chórek entuzjastów czy sceptyków.
Kwarantanna to taki azyl gdzie wirusy siedzą i się krzyźują przez kontakty miedzy wirusowe ale wszystko pod kontrolą Nortona.Moźna je oczywiście wypuszczać i znowu łapać ale po co????
Pozdrawiam
A moźe ktoś ma ten plik bo ja go wyrzuciłem.
:(
A moźe ktoś ma ten plik bo ja go wyrzuciłem.
Oczywiście źe Anti Viren Kit 11.
Anti Viren Kit??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Lezio 111 rozszyfruj tę nazwę AVK
chcialbym........ bo widze ze tu sie niezly syf zaczyna robic (za przeproszeniem)
Kwarantana to zaszyfrowany obszar na dysku gdzie programy antywirusowe wsadzają wiry nie uleczalne przez nie( powodów są tysiące). Tam sobie siedzi i nic nie robi.\r
Co do Antivira polecam AVK 11 oczywiście z crackiem :lol:
Czy ktoś ma takie cudo(crack)?
Czy ktoś ma takie cudo(crack)?
zbor:A kwarantanna to co jak nie leczenie ?:)
Kwarantanna to chyba przechowywanie plików. Ale mogę się mylić.
A kwarantanna to co jak nie leczenie ?:)