Wirus? Nie wirus?
Właśnie mam na tapecie komputer z sysytemem Windows 98 pierwszej edycji.
Klient prosi by odrestaurować go tak, by moźna było uratować powiązania z innymi programami.
Sęk w tym, źe system wogóle się nie odpala, gdyź(prawdopodobbnie) jakiś program antywirusowy zamienił plik explorer.exe na explorer.vir.
Sprawdzałem Pandą Antywirusem, MKS Virem online i wskazuje, źe plik nie jest zawirusowany.
Teraz pytanko, czy przywrócić go spowrotem,czy moźe ktośz Was ma moźe Win98 First Edition i podesłałby mi ten plik.
Kiedy komputer był kupowany klient dostał komputer OEM z systemem zainstalowanym (oraz zgranym na HDD w całości, po jakimś czasie skasowany dla odzyskania miejsca) plus ksiąźeczkę licencyjną. W serwisie zaś niestety nie mamy juź czegoś takiego starego jak Win 98 FE. No chyba, źe moźna explorer.exe uźyć z wersji Win98 SE?!
Poradźcie coś.
Klient prosi by odrestaurować go tak, by moźna było uratować powiązania z innymi programami.
Sęk w tym, źe system wogóle się nie odpala, gdyź(prawdopodobbnie) jakiś program antywirusowy zamienił plik explorer.exe na explorer.vir.
Sprawdzałem Pandą Antywirusem, MKS Virem online i wskazuje, źe plik nie jest zawirusowany.
Teraz pytanko, czy przywrócić go spowrotem,czy moźe ktośz Was ma moźe Win98 First Edition i podesłałby mi ten plik.
Kiedy komputer był kupowany klient dostał komputer OEM z systemem zainstalowanym (oraz zgranym na HDD w całości, po jakimś czasie skasowany dla odzyskania miejsca) plus ksiąźeczkę licencyjną. W serwisie zaś niestety nie mamy juź czegoś takiego starego jak Win 98 FE. No chyba, źe moźna explorer.exe uźyć z wersji Win98 SE?!
Poradźcie coś.
Odpowiedzi: 5
Dziękuję za pomoc. Sprawdziłem długość pliku i okazało się, źe są identyczne.
Widać jednak pomimo zmiany rozszerzenia nie był zawirusowany.
Ale tak na wszelki wypadek wgrałem ten Twój.
Widać jednak pomimo zmiany rozszerzenia nie był zawirusowany.
Ale tak na wszelki wypadek wgrałem ten Twój.
EL NINO:Pierdziel sie :mrgreen: .Rebe::lol: :lol:
Dopiero co wypucowany Ludwikiem – świci sie jak psu yayka :P .
A co łon taki ....duźy , co tam za szperacza dodałeś :wink: :mrgreen:
Pierdziel sie :mrgreen: .Rebe::lol: :lol:
Dopiero co wypucowany Ludwikiem – świci sie jak psu yayka :P .
EL NINO:To z w98 i czysty, bo z mojego systemu :wink: .
:lol: :lol:
Miej EL NINO litość dla moich zwieraczy :wink:
To z w98 i czysty, bo z mojego systemu :wink: .
Strona 1 / 1