Wirus na mojej stronie internetowej

Witam, mam problem z wirusem. Mam własną stronę internetową do której non-stop doczepia się jakiś wirus. Przeskanuję komputer, wyczyszczę go antyvirusem AVG i w chwilę potem (mija doba) i wirusy znów powracają na www. Dlaczego? Usunę złośliwy kod ze swoich podstron, mije doba i znów wirusy się mi tak wchrzaniają. Co dziwne gdyż dzieje się to po przeskanawaniu komputera. Jak się pzobyć tego całego syfu? Wydaje mi się, że muszę mieć jakieś trojany, przechwytujace hasła do serwera strony, programów FTP itp, które robią mi ten cały syf. Co też dziwne, bo antywirus usuwa wirusy - jeśli takie były a z tym problemem borykam się cały czas. Moge tez podać Wam adres strony (mam nadzieję, ze nie uznacie go za próbe reklamy czy coś podobnego). Macie jakieś rady? Albo sprawdzone metody, jakieś inne, dobre programy darmowe które są antyvirusami? Nie mogę się pozbyć tego wirusa za cholerę!

Odpowiedzi: 2

[b]To może inaczej...[/b] Co jest w poniższym kodzie nie tak (i tak już wywaliłem z niego muzykę na stronie i przewijający się tekst w pasku), że ciągle na tą stronę wpycha się jakiś robal? [code] *** Bunch Productions ***

[/code]
BUNCH
Dodano
14.08.2009 05:16:52
Nie mam kompletnie pomysłu co robić, ComboFix nie działa (widnieje migajace okienko o ponownym uruchomieniu i nic się nie dzieję). Wyczyściłem stronę od wirusów a za 20 minut znowu została zawirusowana! Usunąłem zapamiętywanie hasła w programie do FTP. Przestałem korzystać z TotalCommandera na rzecz Smart FTP Clienta, przeskanowałem kompa w trybie awaryjnym programami takimi jak: Ad-Aware 6, SpyWare Doctor,. AVG Antyvirus i na dodatek MKS_Virus'em. Co prawda znalazło pare shitów ale zawsze się trochę tego znajdzie. Komputer wyczyszczony, a mimo to notorycznie moja strona jest atakowana, skąd? Przecież to jest nielogiczne! Co jeszcze mam zrobić?! Skąd to się bierze?
BUNCH
Dodano
22.07.2009 00:58:16
BUNCH
Dodano:
14.05.2009 18:24:08
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1