Wirtualna stacja dyskietek
Witam.
Jak w temacie .Nie mogę znaleźć takiego programu który udawałby stację dyskietek .
Wirtualnych cd–romów jest bardzo duźo a do stacji dyskietek nie mogę nic znaleźć .Znalazłem jedynie Program przeznaczony do tworzenia obrazów dyskietek na twardym dysku Floppy image. A teraz chciałbym taki obraz zamontowac np. w wirtualnej stacji dyskietek B .
pozdrawiam
Jak w temacie .Nie mogę znaleźć takiego programu który udawałby stację dyskietek .
Wirtualnych cd–romów jest bardzo duźo a do stacji dyskietek nie mogę nic znaleźć .Znalazłem jedynie Program przeznaczony do tworzenia obrazów dyskietek na twardym dysku Floppy image. A teraz chciałbym taki obraz zamontowac np. w wirtualnej stacji dyskietek B .
pozdrawiam
Odpowiedzi: 9
smiernof:jakby to napisać . Wyczułem w twoim pierwszym tutaj poście damianos jakby nutę złośliwości i tak jakoś mimowolnie , poleciało .Ale nie waźne.
Nie rozumiem dlaczego bo mozesz mi wierzyć na słowo źe nie chciałem aby było to tak odebrane.
jakby to napisać . Wyczułem w twoim pierwszym tutaj poście damianos jakby nutę złośliwości i tak jakoś mimowolnie , poleciało .Ale nie waźne.
Wracając do tematu : program zaproponowany przez EL NINO jest naprawdę świetny .
działa tak jak chciałem . Dziękuję
Wracając do tematu : program zaproponowany przez EL NINO jest naprawdę świetny .
działa tak jak chciałem . Dziękuję
smiernof:Damianos:EL NINO:Nie ma za co.
Wystarczylo "virtual floppy", ale na google.com a nie google.pl
Nie cynuj tak kurcze bo mi głupio :wink: :mrgreen:
tu vois damianos .Cest si si tu avais le quelque problème , par exemple avec le ton pnis ? :lol:
Dobra dobra ale o co chodzi? :mrgreen: Tak piąte przez dziesiąte kojarze o co chodzi ale nie dokońca.
smiernof:Damianos:EL NINO:Nie ma za co.
tu vois damianos .Cest si si tu avais le quelque problème , par exemple avec le ton pnis ? :lol:
le dwu znaczne...
Damianos:EL NINO:Nie ma za co.
EL NINO:Nie ma za co.
Nie ma za co.
Dziękuję EL NINO
po prostu źle wpisywałem zapytanie i w j.polskim :oops:
to prawda .Kiedy wpisałem "Virtual Floppy Driver" w szukajce pokazało się prawie 6 tys. aź wstyd .
Jeszcze raz dzięki EL NINO
pozdrawiam
po prostu źle wpisywałem zapytanie i w j.polskim :oops:
to prawda .Kiedy wpisałem "Virtual Floppy Driver" w szukajce pokazało się prawie 6 tys. aź wstyd .
Jeszcze raz dzięki EL NINO
pozdrawiam
Eeeee tam. Pierwszy link w googlarce –> http://chitchat.at.infoseek.co.jp/vmware/vfd.htmlsmiernof:Wirtualnych cd–romów jest bardzo duźo a do stacji dyskietek nie mogę nic znaleźć.
Strona 1 / 1