WInXp problem z instalacją
Podzczas instalowania systemu wyskakują mi błędy źe instalator nie moźe skopiować podanych plików do folderów. Próbowałem instalować z dwóch róźnych płyt i sytuacja się powtarza np. pierwszy plik spcplui.dl_
Odpowiedzi: 6
Ale fakt fatkem ze to jest czasami choc płyta czysta swieźo nagrywana przez MICRO$OFT :lol: . I dzije sie tylko tak gdy instalacja jest z odrazu z płyty bez win grozy. Moźe ktos zle napisał sterowniki i cos sie rypie.
:oops: sorry, nie wiedziałem, ale taki problem wydaje się niemoźliwy :roll: :roll: :roll:
Fatman ma racje.
Przy instalacji jednej z edycji Linuxa (nie pamiętam jakiej),następował konflikt z biosem nagrywarki Lg i mogło dojść do uszkodzenia.
To fakt.
Ale to i tak dziwne :roll: :shock: .
Przy instalacji jednej z edycji Linuxa (nie pamiętam jakiej),następował konflikt z biosem nagrywarki Lg i mogło dojść do uszkodzenia.
To fakt.
Ale to i tak dziwne :roll: :shock: .
o czym ty mówisz, chyba źe płytkę z programem rozerwało w napędzie, a w tym przypadku nie ma róźnicy czy to LG, Teac czy coś innego, kaźdego w takim przypadku moźe uszkodzić. Jeźeli Linux uszkadza CD–rom to ludziska uwaźajcie bo to bandyta jakiś jest chyba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Powiem ci ze te CD–romy LG to gdy instalowało sie Linuxa {niektóre wersje Linuxa}to nawet uszkadzało LG na amen.
Teź tak miałem kiedys i poweim ci źe jest to wałek na skale swiatową u mnie i u kumpla na 3 róznych płytach. I nic nie dało sie zainstalowac po prostu wałek to zalezy od chyba CD_Romu ja mam LG nagryware i DVD i tak samo koloega. A jedyna rada była taka źeby instalowac pare razy az sie wszystki pliki skopiuja i nie pomijaj źadnego bo ci suystem sie zainstaluje ale i tak nie bedzie chciał sie uruchomic. Po prostu wałek przespij sie z tym i spróbuj kiedy indziej. Powiem ci ze te CD–romy LG to gdy instalowało sie Linuxa {niektóre wersje Linuxa}to nawet uszkadzało LG na amen. TAk to jest moim zdaniem jest to wina własnie CD–romu albo zle nagranej płyty.
Strona 1 / 1