WinXP, IE 6 – kłopoty z pobieraniem plików...
Podczas proby pobrania z IE jakiegos pliku [klikanie na link czy prawy myszy ja zapisz jako] chwilke jest okienko pobierania, nie wyskakuje juz jednak gdzie zapisac, tylko magiczny komunikat o niemoznosci polaczenia sie z witryna...
Na drugim kompie jest wszystko ok [identyczna konfiguracja], problem nie lezy tez w polaczeniu np. opera pobiera, ustawienia zabiezpieczen sprawdzone itd., ostatnio wykombinowalem, ze zapytal sie czy pobrac flash'a czy otworzyc, jednak zawsze ten sam komunikat. plachy@onet.pl
Na drugim kompie jest wszystko ok [identyczna konfiguracja], problem nie lezy tez w polaczeniu np. opera pobiera, ustawienia zabiezpieczen sprawdzone itd., ostatnio wykombinowalem, ze zapytal sie czy pobrac flash'a czy otworzyc, jednak zawsze ten sam komunikat. plachy@onet.pl
Odpowiedzi: 6
mam identyczny problem tylko na win2k
drobny ale bardzo uciąźliwy
moźe jednak ktoś znajdzie rozwiązanie ?
mam identyczny problem tylko na win2k
Dokladny opis komunikatu:
Internet Explorwr nie moze pobrac...
Program IE nie moze pobrac tej witryny internetowej> Zadana witryna jest niedostepna lub nie mozna jej znalzc. Sprobuj ponownie pozniej.
Internet Explorwr nie moze pobrac...
Program IE nie moze pobrac tej witryny internetowej> Zadana witryna jest niedostepna lub nie mozna jej znalzc. Sprobuj ponownie pozniej.
Niestety, wywalilem wszystkie ietempy, przeinstalowalem ie, sprawdzilem jeszcze raz abezpieczenia i ustawienia, nie mam update'ow itd. po prostu nie da sie normalnie sciagnac pliku przez ie....
Niestety, wywalilem wszystkie ietempy, przeinstalowalem ie, sprawdzilem jeszcze raz abezpieczenia i ustawienia, nie mam update'ow itd. po prostu nie da sie normalnie sciagnac pliku przez ie....
Przeinstaluj IE i sprawdź, czy działa. A moźe na jednym kompie masz pobrane jakieś aktualizacje z Windows Update i to one zakłócają prawidłową pracę.
Strona 1 / 1