WinXP, IE 6 – kłopoty z pobieraniem plików...

Podczas proby pobrania z IE jakiegos pliku [klikanie na link czy prawy myszy ja zapisz jako] chwilke jest okienko pobierania, nie wyskakuje juz jednak gdzie zapisac, tylko magiczny komunikat o niemoznosci polaczenia sie z witryna...
Na drugim kompie jest wszystko ok [identyczna konfiguracja], problem nie lezy tez w polaczeniu np. opera pobiera, ustawienia zabiezpieczen sprawdzone itd., ostatnio wykombinowalem, ze zapytal sie czy pobrac flash'a czy otworzyc, jednak zawsze ten sam komunikat. plachy@onet.pl

Odpowiedzi: 6

mam identyczny problem tylko na win2k
drobny ale bardzo uciąźliwy
moźe jednak ktoś znajdzie rozwiązanie ?
Anonymous
Dodano
12.01.2004 14:18:57
mam identyczny problem tylko na win2k
drobny ale bardzo uciąźliwy
moźe jednak ktoś znajdzie rozwiązanie ?
Anonymous
Dodano
12.01.2004 14:18:57
Dokladny opis komunikatu:
Internet Explorwr nie moze pobrac...
Program IE nie moze pobrac tej witryny internetowej> Zadana witryna jest niedostepna lub nie mozna jej znalzc. Sprobuj ponownie pozniej.
Anonymous
Dodano
12.12.2003 13:28:22
Niestety, wywalilem wszystkie ietempy, przeinstalowalem ie, sprawdzilem jeszcze raz abezpieczenia i ustawienia, nie mam update'ow itd. po prostu nie da sie normalnie sciagnac pliku przez ie....
Anonymous
Dodano
12.12.2003 13:19:37
Niestety, wywalilem wszystkie ietempy, przeinstalowalem ie, sprawdzilem jeszcze raz abezpieczenia i ustawienia, nie mam update'ow itd. po prostu nie da sie normalnie sciagnac pliku przez ie....
Anonymous
Dodano
12.12.2003 13:19:37
Przeinstaluj IE i sprawdź, czy działa. A moźe na jednym kompie masz pobrane jakieś aktualizacje z Windows Update i to one zakłócają prawidłową pracę.
Pawek
Dodano
08.12.2003 01:27:36
Anonymous
Dodano:
08.12.2003 01:19:59
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1