winxp home na prof
:D mam winxp home i chcialbym zamienic go na profesional bez utraty danych ktore posiadam na homie czy jest to mozliwe i jak to zrobic DORADZICIE DZIEKI :D
pozdr. :wink:
Odpowiedzi: 5
zwyczajnie zrób nakładkę i będzie OK, :D :D :D
kasiarz::D mam winxp home i chcialbym zamienic go na profesional bez utraty danych ktore posiadam na homie czy jest to mozliwe i jak to zrobic DORADZICIE DZIEKI :D
Zawsze sceptycznie podchodze do aktualizacji systemu !!
Zawsze preferuję zgrać potrzebne pliki i zainstalować system na czysto niź aktualizować.. Tak i w tym przypadku bym radził..
POzdrawiam
Co Ty za głupoty mefisto pleciesz :!: :?: A Windows 98 ma takie same skałdniki, źe mozna zrobic aktualizację :?: :?: Według mnie Tomekk dobrze mówi i jak najbardziej da się tak zrobić. Naprawdę, niektórzy maja rację mówiąć źebyś przyhamował z tym pisaniem na forum, bo co chwila czytam Twoje mało wnoszące topicy i posty. Kiedyś moźe mi teź się to zdarzało, ale od kiedy EL NINO zwrócił mi uwagę juź się staram nie pisać niepotrzebnych rzeczy.
kasiarz::D mam winxp home i chcialbym zamienic go na profesional bez utraty danych ktore posiadam na homie czy jest to mozliwe i jak to zrobic DORADZICIE DZIEKI :D
wiesz moim zdaniem sie ni da bo jak byś i tak chciał zainstalować na homa prof dlatego bo home ma inne składniki systemowe i prof teź ma inne składniki systemowe wiec raczej z tego co wiem to nie da sie :cry: :cry: :cry:
Wydaje mi się, źe PRO mozesz zainstalować na HOME po przez uaktualnienie.
Strona 1 / 1